2777
2789
عنوان

اعتماد بنفسم نابود شده

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 42 پست
من فکر میکردم خودم میتونم حلش کنم :((.... ایشالا یه روز واقعا تو این زمینه پیشرفت کنیم  هم من ...

قربونت برم ایشالله 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای هیچکس از مال من حاد تر نیست در این حد بگم دیگه :) ده ساله درگیرشم و قسمت تلخش اینجاست که فکر می ...

من هنوز اقدام نکردم راستشو بخوای درسته خیلی اذیت میشم ولی یه بعدیش رو دوس دارم از زندگی واقعی دورم 

میشه علائمتون  بگید و دارو چیا میخوردی .منم همینطورم دقیقا و از بچگی خجالتی بودم و وسواس فکری د ...

وسواس من هم فکریه هم عملی بیشتر وقتایی که استرس میگیرم یا موقع تنهایی و قبل از خواب میاد سراغم فکرای بد مثل از دست دادن عزیزام حتی دست خودم نیست یه کلیپ بد ببینم تا مدت ها عزیزام رو تو اون قلب تصور میکنم اصلا به همین دلیل انقدر کلافه شدم که اینستامو پاک کردم یا کسی از مریضی و مرگ باهام حرف میزنع میرم تو تنهایی انقدرررررررر گریه میکنم چون میدونم قراره تا مدت ها تو قاالب عزیزام فکرش اذیتم کنه 

یا مثلا عملیشم اینجوریه که یه نفر تو مغزم بهم دستور میده یسری دستورات تکراری یا مسخره که انجام دادنشون لذتی برام نداره ولی استرسمو تو اون لحظه کم می‌کنه یا اگه انجام ندم تهدیدم می‌کنه که فلان اتفاق که ازش میترسی برات میوفته و....

دارو دکتر برام فلوکستین نوشته دیگه از فردا باید روزی دوتا ۲۰ بخورم 

برای شبا هم والپروات سدیم و قطره هالوپریدول نوشته 

برای پانیکمم آلپرازولام 

من هنوز اقدام نکردم راستشو بخوای درسته خیلی اذیت میشم ولی یه بعدیش رو دوس دارم از زندگی واقعی دورم&n ...

ولی بنظرم با رفتن به دکتر یه زندگی جدید و به خودت هدیه بده :) زندگی با هر وسواسی خیلی سخته 

وسواس من هم فکریه هم عملی بیشتر وقتایی که استرس میگیرم یا موقع تنهایی و قبل از خواب میاد سراغم فکرای ...

من وسواس عملی رو که گفتی دارم که خیلی بهتر شدم یکی تو ذهنم میگفتم این کار بکن نکنی ی اتفاق بد میوفته همیشه حس میکنم بچهام تنها میمونن .نوشخوار فکری بیش از حد دارم همش تو ذهنم با خودم حرف میزنم حمله پنیک دارم مرتب اه میکشم تا تبدیل کنم به نفس عمیق همش فکر بیمارگونه دارم که فلان بیماری دارم و اینا خیلی سخته خیلی اعتماد بنفسمم که اووف افتضاح

حق با توعه فقط تو دارو می خوری بهتر شدی یعنی واقعا دیگه کمتر فکر می کنی 

آره واقعا بهتر شدم خداروشکر با اینکه دکتر گفت بعد از بیست روز تاثیر اصلی رو می‌زاره ولی من از پنج روز اول به بعد واقعا حالم بهتر شده منی که هر لحظه فکرای مزاحم اذیتم میکرد الان یهو به خودم میام میبینم چند ساعته اصلا نیومده سراغم 

من وسواس عملی رو که گفتی دارم که خیلی بهتر شدم یکی تو ذهنم میگفتم این کار بکن نکنی ی اتفاق بد میوفته ...

دقیقااااا برای منم همینهههه دکترم گفت کمبود اعتماد به نفست با خوب شدن وسواس فکری عملیت خودش درست میشه 

خیلی سخته خیلی لذتی نمیمونه واسه ادم

دقیقا من از لحظه لحظه زندگیم ده ساله زجر میکشم البته از وقتی دارو میخورم خدارو شکر بهترم 

دقیقا من از لحظه لحظه زندگیم ده ساله زجر میکشم البته از وقتی دارو میخورم خدارو شکر بهترم 

من از دارو خوردن دیگ خستم ۴ماهه میخورم هرماهم ویزیت جدید میرم ب منم گفته یکسال تحت درمان

من از دارو خوردن دیگ خستم ۴ماهه میخورم هرماهم ویزیت جدید میرم ب منم گفته یکسال تحت درمان

منم هنوز یک ماه نشده خسته شدم 😭 ولی چیکار کنم چاره ای ندارم چون تنها راهم همینه اگه نخورم فکر دیوونم میکنه

برای شما چه داروهای دکتر نوشته ؟