2777
2789
عنوان

۸ تا گوسفند

119 بازدید | 11 پست

یکی از دوستام پارسال همین موقع ۸ تا گوسفند به نیت امام رضا ع خرید و همشو بین فقراااا پخش کرد خودش یه تیکه م برنداشت به خانواده اش هم نگفته بود فقط من میدونستم چون بهش کمک کردم تو این کار 

ولی امام رضا حاجتشو نداد ،😶

مگه نمیگن با اولین خونی که زمین بریزه برای قربانی گناهی طرف بخشیده میشه پس چرا اینجوری شد 

لطفاً فقط نگید به مصلحت نبوده حکمت نبوده 

ولی اگه چیزی به نظرتون میرسه بگید من بهش بگم آروم بشه 

چون فکر می‌کنه گناه کار که حاجتشو نگرفته !!!!

واقعا دوستت بالاخونشو اجاره داده بوده 

دستِ مرا بگیر و به پا خیز‌‌...دیوانه‌وار تاکه برقصیم..‌.با این درخت شادِ اقاقی،در روشنای زمزمِ گلهاش،رقصی چنان میانه‌ی میدان...           رها ز نقص...                                                 تا چشمِ آسمان و زمين و زمانیان                      نتواند در این میانه‌ باز شناسد رقصنده را ز رقص...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط موندم اونهمه پولو از کجا آورده....اوسکول

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

چقد دوستت پولداره که ۸ تا گوسفند قربونی کرده  بگو امسالم ۱۲ تا بده تا امام زمان حاجتش بده

عزیزم ببین چقدر حاجتش براش مهم بوده دیگه 

یعنی شما پس انداز نداری ؟؟؟؟ 

خیلی دیونه هست دوستت 

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
یعنی امام رضا رو قبول ندارین  خب اون امام رضا رو قبول داشته

ن ما فقط خدارو بعدش خضرت محمد (ص)قبول داریم

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐

واقعیت اینه حتما به صلاحش نبوده اگه در این حد نذرکرده و براورده نشده قطع به یقین  بدونه که واقعا به صلاحش نبوده 

البته نذرشو میتونه بگه از طرف امام رضا تقدیم به خانوم فاطمه ی زهرا یا برای سلامتیو ظهور اقا امام زمان از طرف امام حسین اگه نشد دیگه واقعا جز صبر چاره ای نداره