2777
2789
عنوان

برای اقدام بازداری پسر

180 بازدید | 19 پست

ممنون میشم از امروز روز اول پری هستم بگید دمنوش خاصی بلدید یا نه 

یه دختر دارم دوست دارم این سری  رعایت کنم  خدا یه پسر بهم بده و جفتش داشته باشم البته  اگه خدا بخواد ممنون کسایی که کمک میکنید 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

آزمایش و چکاپ همه چی اوکی بوده 

۶ ماهی اقدام هستیم البته که باردار نمیشم 

ولی خب این ماه وزن کم کردم گفتم شاید موثر باشه در بارداری میخام رعایت کنم 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این چیزا الکیه دلتو خوش نکن یهو تو ذوقت نخوره همچی دست خداس

درسته گلم ولی ۸۰ درصد دیدم با رعایت نتیجه گرفتن و صد البته که منم لازم می‌دونم انجام بدم ولی بقیش می‌سپرم دست خدا 

‌‌ شش ماهه اقدام کردی هنوز باردار نشدی؟ چند سالته

از شیش ماه پیش فکر کنم رژیم گرمی خوردم و لبنیات کم کردم ولی یه بار ای یو ای کردم منفی بود و دو بار طبیعی اقدام کردم منفی شد دیگه ولش کردم دو سه ماه بیخیال شدم ولی همسرم ول کن نیست دکتر میگه ۸ الی ۹ ماه پشت سر هم اقدام کردیم باردار نشدی بعد بیا تمام چکاپ اوکی بوده ‌‌..۳۴ سالم 

از شیش ماه پیش فکر کنم رژیم گرمی خوردم و لبنیات کم کردم ولی یه بار ای یو ای کردم منفی بود و دو بار ط ...

آزمایش ذخیره تخمدان دادی؟ شاید ذخیره تخمدانت کم شده؟ چند سالگی اولین بار پریود شدی چون هر چقدر زودتر پریود بشی اون طرف هم زودتر تر ذخیره تخمدانت کم میشه

درسته گلم ولی ۸۰ درصد دیدم با رعایت نتیجه گرفتن و صد البته که منم لازم می‌دونم انجام بدم ولی بقیش می ...

ملودی جان من ناخواسته باردار شدم و ی دخترم دارم

ی مدت چون تنبلی تخمدان دارم عسل و سیاه دونه و ارده رو با هم مخلوط میکردم صبحانه میخوردم و الان پسر باردارم

انشالا به زودی ی پسر تپل مپلی سالم باردار شی 

آزمایش ذخیره تخمدان دادی؟ شاید ذخیره تخمدانت کم شده؟ چند سالگی اولین بار پریود شدی چون هر چقدر زودتر ...

دکتر که میرفتم می‌گفت لازم نیس ولی الان خودم گفتم برام بنویسه انجام بدم 

یادمه میخاستم برم دوم راهنمایی 

استرس همین دارم 

چون یه مدت پری هام ۵ روز اینور اونور شدن 

ملودی جان من ناخواسته باردار شدم و ی دخترم دارم ی مدت چون تنبلی تخمدان دارم عسل و سیاه دونه و ارده ...

قربونت برم میشه بازداری دعات میگیره از ته دلت دعا کنی خدا یه پسر سالم بهم بده خیلی تو فشار هستم از طرف همسر و خانوادش 

خودم ۳ تا بارداری داشتم که دو تاش سقط شده یه دختر که ۹ ماه استراحت مطلق بودم 

برات آیت الکرسی میخونم که انشالله سالم سلامت خدا نی نی بزار تو دامنت 

ممنون از لطفت خدا بچه هات حفظ کنه حتما انجام میدم همین که گفتی رو 

دکتر که میرفتم می‌گفت لازم نیس ولی الان خودم گفتم برام بنویسه انجام بدم  یادمه میخاستم برم دوم ...

من آزمایش ذخیره تخمدان دادم عددش چهار بود. 26سالمه. منم مثل تو اول راهنمایی اولین بار پریود شدم. ولی خیلی از دخترا دیدم 16سالگی یا 17سالگی اولین بار پریود شدن. ولی ما که 12..13سالگی بوده مسلما زودتر هم ذخیره تخمدانمون کم میشه

من آزمایش ذخیره تخمدان دادم عددش چهار بود. 26سالمه. منم مثل تو اول راهنمایی اولین بار پریود شدم. ولی ...

استرشش دارم ..من هنوز آزمایش ندارم اما امیدوارم خدا یه پسر بهم بده یه دختر دارم دیگه بچه نمیخام انشالله برای همه خدا خوب بخاد 

قربونت برم میشه بازداری دعات میگیره از ته دلت دعا کنی خدا یه پسر سالم بهم بده خیلی تو فشار هستم از ط ...

ایشالله که این ماه دامنت سبز میشه عزیزم.منم از ترس همین ناباروری تو سن بالا 30...میخوام تا شش ماه دیگه برا دومی اقدام کنم

ایشالله که این ماه دامنت سبز میشه عزیزم.منم از ترس همین ناباروری تو سن بالا 30...میخوام تا شش ماه دی ...

انشالله عربزم ...ولی خب هر چی خدا بخواد چون خواهر شوهر من ده سال باردار نشد الان ۴۲ سالش یه پسر سالم خدا بهش داده