2777
2789
عنوان

برای اقدام بازداری پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 19 پست
قربونت برم میشه بازداری دعات میگیره از ته دلت دعا کنی خدا یه پسر سالم بهم بده خیلی تو فشار هستم از ط ...

اره قوربونت برم ..متوجهم چی میگی،من فکر نمیکردم تغذیه تاثیری داشته باشه ولی انگار واقعا اون عسل و سیاه دونه و ارده معجزه کرد چون من تنبلی شدید هم داشتم..چایی دارچین هم زیاد میخوردم برای منظم شدن پریودم،از ته قلبم برات دعا میکنم تا قبل عید انشالا بیای همینجا خبر خوشش رو بهم بدی😍

حتما تحت درمان دارویی بوده..قرص تحریک تخمک گذاری بخوری شاید زودتر باردار شی.

هر چی خدا بخواد من ۳ بار اقدام کردم و هر ۳ بار اولین اقدام باردار شدم ....اولی سقط شد دومی ۳ ماهه قلبش وایساد سقط شد سومی که دخترم سالم نزدیک ۵ سالش .

برام قابل هضم نیست باردار نمیشم شاید همش مال استرس پسر زایی 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره قوربونت برم ..متوجهم چی میگی،من فکر نمیکردم تغذیه تاثیری داشته باشه ولی انگار واقعا اون عسل و سی ...

فدات بشم عزیزم ....همش رعایت میکنم الهی خیر ببینی🌷 

انشالله اگه شد میام بهت پیام میدم حتما 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
هر چی خدا بخواد من ۳ بار اقدام کردم و هر ۳ بار اولین اقدام باردار شدم ....اولی سقط شد دومی ۳ ماهه قل ...

خب اون موقع سنت کمتر بود قدرت باروریت بیشتر بوده. منم پسرم شش سالشه این دفعه میخوام دختر گیرم بیاد یه مقاله تو سایت یه دکتری پیدا کردم درباره اینکه چیکار کنیم بچه پسر شه. برات لینکش بفرستم بخونیش؟

خب اون موقع سنت کمتر بود قدرت باروریت بیشتر بوده. منم پسرم شش سالشه این دفعه میخوام دختر گیرم بیاد ی ...

ممنون میشم عزیزم اگه بفرستی انشالله خدا به شما یه دختر سالم میده 

2790
2778
2791
2779
2792