سلام خانم های عزیزم آیفون ۱۳ یا ۱۴ یا ۱۵ کدومش بهتره؟ ایا ممکنه ایفون ۱۵ هیچوقت ریجستر نشه؟ ایا ایفون ۱۵ پرومکس با ۱۳ پرومکس خیلی تفاوت ضاهری دارن؟
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
فک نکنم دیگه چیزی تو ایران بره تو بلک لیست دوباره برگزده ریجستر نمیشه هیچوقت مگر که …. بنظرم ۱۳مورد ...
دلم میخواد من ایفون ۱۳ بخرم فرداش همه ایفون های ۱۵ و ۱۴ ریجستر میشن🤣😐😐