بچه ها میشه یه دعایی نذری بهم بگید انجام بدم دلم قرص بشه ازشوهرکثیفم جداشم شوهرم پارانوییدی دست بزن داره وخیلی فحاشی وخسیسع یک سال ازقهرم برگشتم ولی هیچ فرقی نمیکنه خیلی هم رفیق بازه انگار نه انگارمنم هستم زورش میاد پول بده لباس بگیرم براخونه خرج کنه هفته به هفته هم رابطه نداریم وحس میکنم خیانتم میکنه من یه بچه چهار ساله رفتم که بخاطربچم برگشتم ولی مشاوره بهم گفته ادامه زندگی بدتر میشه تواین یکسالوخوردن ای خانوادم نمیان خونم ماهم نمیریم من بعضی وقتا میرفتم سرمیزدم که چندوقت پیش مامان بابام گفتن دیگه نیا اینجا سررفتارای شوهرم که همیشه میرفتم قهرمیومد آبروریزی میکرد خداازش نگذره نه اینجا جای موندن دارم نه اونجا تنهاراهم توافق کنیم جدابشیم که دیگه حوصله هیچی ندارم مهریمم شد یه واحد آپارتمان شوهرم دارایی زیادداره که تواین چندسال همه روبادوزوکللک زدبه اسم اینواون حالا میخوام برم ازطرفی میخواستم بخاطرکتک کاریاش شکایت کنم دوباره که بیفته زندان ولی بعدکفتم ولش کنم بسپارمش به خداوتوافقی جدابشم بنظرتون کارم درسته من فقط برای پسرم دلم میسوزه ولی مشاوره میگفت اشتباه میکنی فردابزرگ میشه میگه میخواستی نمونی ..