2777
2789
عنوان

طلاق

94 بازدید | 10 پست

بچه ها میشه یه دعایی نذری بهم بگید انجام بدم دلم قرص بشه ازشوهرکثیفم جداشم شوهرم پارانوییدی دست بزن داره وخیلی فحاشی وخسیسع یک سال ازقهرم برگشتم ولی هیچ فرقی نمیکنه خیلی هم رفیق بازه انگار نه انگارمنم هستم زورش میاد پول بده لباس بگیرم براخونه خرج کنه هفته به هفته هم رابطه نداریم وحس میکنم خیانتم می‌کنه من یه بچه چهار ساله رفتم که بخاطربچم برگشتم ولی مشاوره بهم گفته ادامه زندگی بدتر میشه تواین یکسالوخوردن ای خانوادم نمیان خونم ماهم نمی‌ریم من بعضی وقتا میرفتم سرمیزدم که چندوقت پیش مامان بابام گفتن دیگه نیا اینجا سررفتارای شوهرم که همیشه میرفتم قهرمیومد آبروریزی میکرد خداازش نگذره نه اینجا جای موندن دارم نه اونجا تنهاراهم توافق کنیم جدابشیم که دیگه حوصله هیچی ندارم مهریمم شد یه واحد آپارتمان شوهرم دارایی زیادداره که تواین چندسال همه روبادوزوکللک زدبه اسم اینواون حالا می‌خوام برم ازطرفی میخواستم بخاطرکتک کاری‌اش شکایت کنم دوباره  که بیفته زندان ولی بعدکفتم ولش کنم بسپارمش به خداوتوافقی جدابشم بنظرتون کارم درسته من فقط برای پسرم دلم میسوزه ولی مشاوره می‌گفت اشتباه می‌کنی فردابزرگ میشه میگه میخواستی نمونی ..

ببین طلاق از طرفی خوووبه فقط برای ارامش زن و شوهر... چون دیگ جدااز همن... ولی اگررر بخایی بمونی باید ی جورایی بخاطر همون پسرت تحمل کنی... ولی ب روش نزنی و منت نزاری بخاطر تو موندم حالا پیر شدم و عذاب کشیدم و اینااا... ک بخاد اونو بگه... بعدشم بچه هارو کلااا هر کاری کنی اخرش ی جیزی میگن... ببین منم خودم روانشناس هستم ولی تا حد امکان سازش رو پیشنهاد میدم ولی خب چون این شوهر خیییلی ادیتهاش زیاااده... و متاسفانه نه راه پس دهری نه راه پیش... البته خوب خوبه ک اگر توافقی طلاق بگیری امااا توافقی ممکنه مهریه تو ازت بگیره و نده... ولی اگر با جنگ و دعوا باشه و شکایت میتونی مهریه بگیری وهر کدوم پرونده سوا داره. طلاق ی پرونده ک درخواست بدی اول خودتو خلاص کنی جدابشی. دوم مهریه اگ تونستی بگیری ازش و حتی اجرت المثل . سومین پرونده واسه حصانت بچته البته اونم مدرک داشته باشی ک باباش بده میتونی بچتو برداری البته چون کوچیکه قاصی بهت میده بع ا اگ باباش شکایت کنه دیگ از خود بچه میپرسن گجا میخاد بمونه و حصانت هم تا ۱۸ سالگیه کلاا... البته از ۷ سالگی تا ۱۸ سالگی... و اینکه تینم بگم ضررهای طلاق خیلی بیشتره تا اون خونه موندن مث بد و بدتر می مونه... درواقع روحیه بچته ها خیلی خراب میشه  و همش انگ و برچسب بچه طلاق بهشون میخوره تو جامعه خمش بداشون خجالت اوره ک بگم پدر و مادرمون جداشدن... تازه کمبود پدر یا نادر رو هیج گدومتون با هیچی نمیتونید جبران کنید و بیشتر سرخورده میشه... و هزار تا اسیب و ادیت دیگهههه تازه اگ ازدواج نکنید ساید بهتره بتونه هضم کنه این وضعیتو ولی اگ ازدواج کنید ک زن و بابا و شوهر مادر هم بیاد ک دیگه بیشتر ادیت میشه... ب هر حال ب همه چیزش خودت باید فک کنی و تبعاتشو قبول کنی... درواقع خودت زندگی ارومی داری ولی تز درون حال درونی پسرت خرااابه همیشه...  متاسفانه با وجود ی مرد بد ادم بچه دار مبشه و ادم توش می مونه چیکار کنه بخاطر بچش؟؟؟ هم موندنش بده هم رفتنش... 

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین طلاق از طرفی خوووبه فقط برای ارامش زن و شوهر... چون دیگ جدااز همن... ولی اگررر بخایی بمونی باید ...

خودتو بزار جاهای بچت همیشه تو سالهای دیگههه چی میخایی بهش بگی... و این کمبودهارو چجوری میخایی جبران کنی... اگر ی روز هم بگه چرااا طلاق گرفتی م بابامو میخاستم چی بهش میگیییی.. البته الان بچس تورو احتمالا قبول کنه ولی دراینده دچار سرخوردگی میشه ب هر حال... انشالله ک موفق باشین

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

خودتو بزار جاهای بچت همیشه تو سالهای دیگههه چی میخایی بهش بگی... و این کمبودهارو چجوری میخایی جبران ...

وقتی همسر وحشی دارم که منوکتک میزنم اونم بخاطر مسایل کوچیک اونم جلوپسرم ادامه زندگی به صلاحه بچمه؟اون همون فحشایی که شوهرم میگه روتکرارمیکنه همون خشموداره الان چندوقته مثل شوهرم به سمت من حمله ور میشه وقتی چیزی میخواد ..شوهر شکاک روانی که تهمت رابطه ی نامشروع بهت میزنه ومیخای برای بیرون رفتن ساده باهاش بحث کنی 

وقتی همسر وحشی دارم که منوکتک میزنم اونم بخاطر مسایل کوچیک اونم جلوپسرم ادامه زندگی به صلاحه بچمه؟او ...

خب میگم دیگهههه... اگ میبینی رو اون تاثیر گذاشته و شرایط طلاق رو داری طلاق بگیییر ولی بعدا آسیبهای بدتر و فحش و اینا ب بچت میخوره اون بیشتر اذیت میشه... ی مدت راحتین بعد طلاق ولی بزرگ بشه هم ممکنه ادیت میشه ... بازم هر جکر خودت تصمیم میگیری از کاربرا پرسیدی منم فقط نطرمو گفتم... خودمم ب سختی بزرگ شدم... و تو فامیلا و دوستانمون از این موردها خییییلی بدترشو داشتیم 

خب میگم دیگهههه... اگ میبینی رو اون تاثیر گذاشته و شرایط طلاق رو داری طلاق بگیییر ولی بعدا آسیبهای ب ...

کلا هر دو تصمیم سخته... درکت میکنم ولی بری هم ی بار ازش شگایت کنی موقعی ک میزننت خییلی خوبه و تا میتونی مدرک جم کن بدون دعوا و اینا ولی بهش هیجی نگو تو درخواست طلاقت کمک میکنه...

ببین طلاق از طرفی خوووبه فقط برای ارامش زن و شوهر... چون دیگ جدااز همن... ولی اگررر بخایی بمونی باید ...

من تاحالا چندین باربهش فرصت دارم هرچی دستش میاد خوردمیکنه می‌شکنه ومنوکتک میزنم اونم برای مضخرقترین چیزا به پدرو مادرم فحش میده مهریممم شدخونه که اونم میخواد بادوزوکلک ازم بگیره چندوقت پیش گفت بیاتاتوافقی جداشیم ولی تونمیخوای می‌دونم دروغ میگه ولی دیگه خستم من می‌دونم بچم اذیت میشه ولی من هزارتاارزوداشتم دلم احترام میخواست صداقت میخواست حمایت میخواست هیچی من ندارم من متاهلم ولی تنهام نمیتونم چهارتاکلمه حرف بهش بزنم آدم بی منطقیه واکه بامنطق اون بزی جلو خوبه ..وقتی فک میکنم هیچ چیز خوبی نداره..من هیچ حسی بهش ندارم همش ازخدامه بیرون باشه ونبینمش وقتی خونس همش بحثه دلم میخواد اصلا نباشه ..پسرمم تواین سن ازش بدش میاد ولی اون چون بچس نمی‌فهمه باچهارتاخوراکی می‌ره سمتش دوباره 

خب میگم دیگهههه... اگ میبینی رو اون تاثیر گذاشته و شرایط طلاق رو داری طلاق بگیییر ولی بعدا آسیبهای ب ...

ممنون بابت وقتی که گذاشتی گیرکردم واقعا هرروز دارم دعا میکنم که بهترین راهوانتخاب کنم 

ممنون بابت وقتی که گذاشتی گیرکردم واقعا هرروز دارم دعا میکنم که بهترین راهوانتخاب کنم 

خواهش میکنم واقعاااااا سخته... خیییلی سخته. همه جیو درنطر بگیر سبک سنگین کن دیگهههه خودت باتوجه ب شرایطت در اخر تصمیم میگیری هیچکی نمیتونه درست نطر بده

امیدوارم موفق بشی و حال دلتوووون خوب بشه