2777
2789

برای یاسینم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=322533204]واقعا خنده دار هیچ وقت فکر نمیکردم اینطوری نمیدونم چرا افتاد تو فکرم. میشه بگی واقعا همه جا همه جورش هست از کجا معلوم دارو خانه نکنه؟ کی گفته فروشگاه هی باز و بسته میکنن مگه بیکارن مردمن انقدر مشغله دارن که نخوان بیان با در شامپو بازی کنن خب شما رویی رو بر ندار پشتیشو بردار

حسبنا  الله ونعم الوکیل  

فاطمه، دعا کن از این خونه بلندمون نکنن. میخان بفروشنش، بتونیم خودمون صاحبش بشیم

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
فاطمه، دعا کن از این خونه بلندمون نکنن. میخان بفروشنش، بتونیم خودمون صاحبش بشیم

عزیزم به حق فاطمه زهرا هرچه زودتر صابخونه شین همون خونه ای که دلتون میخواد بخرین

عزیزم به حق فاطمه زهرا هرچه زودتر صابخونه شین همون خونه ای که دلتون میخواد بخرین

مرسی عزیزم. چقدر دعات قشنگ بود... انشاءالله توام به هر چی حاجت دلته برسی

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
[QUOTE=322533204]واقعا خنده دار هیچ وقت فکر نمیکردم اینطوری نمیدونم چرا افتاد تو فکرم. میشه بگی واقع ...

میگم بچه ها دسترسی دارن بش شاید بازی کنن. تو سبدخریزشون باش بازی کنن و بعد پشیمون شن برگردونن این جور چیزا میاد فکرم

اسی وسواس دارم دارم دیونه میشم دعاکن برام متلا شامپو خریدم از فروشگاه میگم کاش از داروخونه میخریدم. ...

راه درمانتو بگم؟ برو شناخت درمانی و رفتار درمانی..من از رفتاردرمانی خوب شدم..با خودم لجبازی می کردم..می گفتم به درک..اصلا می خوام کثیف باشه و کثیف شم...

بعد یه مدتی اون افکار کمرنگ شدند..و الانم خوبم

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
راه درمانتو بگم؟ برو شناخت درمانی و رفتار درمانی..من از رفتاردرمانی خوب شدم..با خودم لجبازی می کردم. ...

نمیتونم حالم بدمیشه خواب ندارم حتی خوابم نمیبره

دنبال اینم یه چیزی پیداکنم. خودمو توجیح کنم که اگ از داروخانم میگرفتم همین احتمال بود پس راهی ندارم همه جا همینه تا بتونم باش کناربیام. ولی اون توجیح پیدانمیکنم. 

نمیتونم حالم بدمیشه خواب ندارم حتی خوابم نمیبره دنبال اینم یه چیزی پیداکنم. خودمو توجیح کنم که اگ ا ...

حتما برو مشاوره تو می تونی..اگه واقعا بخواهی می تونی...تو زورت به اون افکار مزاحم می رسه..

اره اتفاقا تو شناخت درمانی هم یه گزینه بود افکار جایگزین داشت..مثلا به جایافکار منفی مثبت میگذاشتم...

ان شاءاله خوب شی

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
حتما برو مشاوره تو می تونی..اگه واقعا بخواهی می تونی...تو زورت به اون افکار مزاحم می رسه.. اره اتفا ...

شما چند وقت درگیر بودی فکرات چی بود؟ من دیگ رد دادم بخدا. یعنی چهل سال عمر گرفتم این چرت و پرتا نمیومد به فکرم که الان میاد بچه کوچیک دارم خیلی دلم میسوزه براش تنهام باید خودم از پسش بربیام. کاش یکی کمک کنه