2777
2789
عنوان

من خیلی خستم به کمکتون نیاز دارم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 50 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه مشکل جدی نداریم البته شوهرمم ازم راضی نیست میگه درکم نمیکنی و با بچه درست رفتار نمیکنی و......

پس اول روی خودت کار کن درسته سخته ولی اگه میخوای زندگی ارومی داشته باشی باید روی خودت کار کنی 

تو یدونه بچه نداری ۲تا بچه داری شوهرتم عین بچت 

دمنوش های ارامبخش بخور 

گل گاو زبان دم کن بخور 

برای خودت تنبیه در نظر بگیر که اگه سر بچت داد زدی فلان تنبیه باید بشم و کم کم اروم میشی و زندگیت شیرین میشه 

میدونم همه اینا رو میدونم اما نمیتونم خودمو کنترل کنم 

عزیزم زندگیو سخت گرفتی به خودتا هر وقت از دستش عصبی شدی خودتو بزن به بیخیالی یا برو خودتو به یه چی دیگه سرگرم کن ولی هیچ وقت دست روش بلند نکن

به حرفای خانواده شوهرتم بی تفاوت باش تو بهترین آدمم باشی باز یه عده پیدا میشن حرف مفت بزنن

عزیزم‌ احتمالا خودتم از لحاظ روحی اکی نیسی ....حالت با خودت خوب نیس که ناخواسته به بچه انتقال میدی ....یه نفس عمیق بکشید هر مسئله ای که بابتش نگرانی یا استرسو داری با داد زدن سر بچه که حل نمیشه بغلش کن ...بهش بگو که چقد دوسش داری ...سعی کن یه تایمی رو بذاری باهاش بازی کنی ...این طفلیا خیلی معصومن‌...من کاملا درکت میکنم میدونم دست خودت نیس ولی هر روز هر ساعت به خودت یادآوری کن که اون فقط یه بچه س که پناهش تویی ..

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...

عزیزم آخرین توصیه امام حسین علیه السلام به امام سجاد علیه السلام تو روز عاشورا وقتی برگشت به خیمه میدونید چی بود؟ اینکه هرگز ظلم نکن به کسی که در مقابل تو جز خدا یاوری نداره. 

الان اون بچه کی رو داره. حتی خدا رو هم درست نمیشناسه بهش پناه ببره. ظلم نکن بهش . از خدا که یاورش هست بترس

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
پس اول روی خودت کار کن درسته سخته ولی اگه میخوای زندگی ارومی داشته باشی باید روی خودت کار کنی  ...

دوست دارم تغییر کنم خودمم دیگه حالم از این رفتارام بهم میخوره اما نمیدونم چجوری 

اصلا از کجا شروع کنم

عزیزم زندگیو سخت گرفتی به خودتا هر وقت از دستش عصبی شدی خودتو بزن به بیخیالی یا برو خودتو به یه چی د ...

آره دقیقا من خیلی زندگی رو سخت میگیرم خیییییلی خاک تو سرم با این زندگی کردنم

آره دقیقا من خیلی زندگی رو سخت میگیرم خیییییلی خاک تو سرم با این زندگی کردنم

عیبی نداره عزیزم سعی کن رو خودت کار کنی حتما بهتر میشی 😘😘😘😘این دنیا مگه همش چند روزه که بخوایم با اعصاب خوردی و عصبانیت بگذرونیمش

عیبی نداره عزیزم سعی کن رو خودت کار کنی حتما بهتر میشی 😘😘😘😘این دنیا مگه همش چند روزه که بخوایم ب ...

امروز که دیگه نابودم  کرد از صبح هیییییچی نخورده بردمش دکتر درمانگاه گفت گلوش عفونت داره 

امروز که دیگه نابودم  کرد از صبح هیییییچی نخورده بردمش دکتر درمانگاه گفت گلوش عفونت داره

عزیزمممم😢😢😢خوب بخاطر همینه بد غذا شده آدم مریض میشه اشتهاشو از دست میده

اگر میتونی این چند وقت براش گوشت فرقی نداره مرغ یا گوشت قرمز باشه کباب کن بده بخوره قوت بگیره طفلی