2777
2789

تا الان خوابم نبرده از فکر

من مامان بدی برا بچم هستم اون فقط ۶ سالشه اما من نمیتونم باهاش درست رفتار کنم همش دارم سرش داد میزنم ، میزنمش واقعا دست خودم نیست نمیدونم چیکار کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به شدت ترسو هست مثلا هر روز قبل رفتن به مهد یادآوری میکنه که میاد خونه در براش باز باشه منم هر روز درو براش باز میزارم اما بازم روزی ۲۰ بار میپرسه فردا جایی نمیری؟ من بیام درو برام باز بزاریا؟ نکنه پشت در بمونم و.......

یه مدته درست غذا نمیخوره هر کی میرسه میگه چرا انقدر ضعیف شده منم به زور و با دعوا مجبورم غذاش بدم وگ ...

خب نخوره اشکال نداره 

روی میز که جلوی دیدش باشه غذاشو بذار یا میوه براش تیکه کن بذار خورش بازی میکنه تیکه تیکه میاد میخوره اصلا بهش توجه نکن 

هرچی به بچه توجه کنی بیشتر اذیت میکنه

خب نخوره اشکال نداره  روی میز که جلوی دیدش باشه غذاشو بذار یا میوه براش تیکه کن بذار خورش بازی ...

براش تغذیه میزارم میبره مهد بعضی موقع ها همونجوری برش میگردونه میترسم وزنش همین الانم کمه