2777
2789
عنوان

من خیلی خستم به کمکتون نیاز دارم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 50 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما برو پیش روانشناس،روانپزشک ها دارو میدن روانشناس ک دیگه دارو نمی‌ده بگی ضرر داشته باشه،هر چی ب زور بهش غذا بدی بذاره ،خب بگن چیکار ب حرف بقیه داری؟منم دوتای بچم لاغرم ب منم میگن پس مگه من توجه میکنم مگه واسه حرف مردم زندگی میکنی اخه

خیلی عذاب وجدان دارم انقدر باهاش دعوا میکنم اما خیییییلی رو مخه بخدا دیوونم کرده

عزیزم فک‌ کردی بچه های بقیه آرومن و هرچی بقیه بگن میگن چشم؟ ن بابا ۹۹ درصد بچه ها رو مخ و اعصاب خورد کنن ولی شما باید یاد بگیری چطور باهاش رفتار کنی اول باید رو خودت کار کنی اگه آدم عصبی هستی با دمنوش یا قرص اول خودتو آروم کن بعد همش ب خودت یادآور شو ک با این کارها ی بچه ی عصبی و پرخاشگر داری بزرگ می‌کنی ک در اینده معلوم نیست همین بچه چ بلاهایی سرتون بیاره،از من ب شما نصیحت سعی کن بیشتر کارهای بدشو نادیده بگیری نسبت ب خیلی کارهای بدش بی‌تفاوت باش خیلی بهش بکن نکن نگو می‌دونم خیلی سخته ولی اگه میخای اوضاع رو درست کنی یادت باشه اول باید خودتو درست کنی

حتما برو پیش روانشناس،روانپزشک ها دارو میدن روانشناس ک دیگه دارو نمی‌ده بگی ضرر داشته باشه،هر چی ب ز ...

بخدا خانواده شوهرم روانیم کردن ، چند روز پیش آنفولانزا گرفته بود یهو خیلی ضعیف شده بود هی نگاهش میکردن میگفتن چرا اینجوری شده یعنی از چیه فک میکنن من همش خوابم به بچه نمیرسم

بعضی وقتا میگم کاش من بمیرم بچم شاید یه نامادری مهربون و خوب گیرش بیاد از دست من خلاص شه😭😭😭😭&nbs ...

من ب دخترم شربت ایمونس میدم ک هم بخاطر تقویت سیستم بدنش باعث میشه کمتر سرما بخوره هم استهاش خیلی بهتر شده حتما براش تهیه کن و بصورت مداوم بهش بده انشالله نتیجه میگیری

باشه یه مدتم اینجوری امتحان میکنم

خودت براش میوه اب بگیر 

چندساعت قبل ناهارو شام بهش تنقلات نده بذار حسابی گرسنش بشه 

درست میشه 

دوستم باهاشون رفتیم مسافرت یعنی  به زور به بچه غذا میداد پسرش ۶سالشه مثل بچه شما مهد هم میره اخه چه فایده به زور غذا میداد و با دادو بیدادی که روی سر بچه میکرد گوشت تنش همش میریزه دیگه 

بخدا اینقدر باهاش حرف زدم ولی فایده نداشت بازم کارخودشو میکنه 

یه دوست دیگم میگفت من همش به بچه هام محبت میکنم که بچه هام بزرگ هم شدن کمبود نداشته باشم 

عزیزم فک‌ کردی بچه های بقیه آرومن و هرچی بقیه بگن میگن چشم؟ ن بابا ۹۹ درصد بچه ها رو مخ و اعصاب خورد ...

آره شما درست میگی من باید اول خودمو اصلاح کنم تا بتونم با بچم درست رفتار کنم 

من ب دخترم شربت ایمونس میدم ک هم بخاطر تقویت سیستم بدنش باعث میشه کمتر سرما بخوره هم استهاش خیلی بهت ...

باشه عزیزم میگیرم الانم دارم زینک پلاس میدم اما تاثیر نداره