2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمئن هستی داره خیانت میکنه؟

به نظرم میخواد زن رو قفل و پایبند به زندگی کنه چون خانمها وابسته به بچه هستند و به خاطر بچه همه چیز رو تحمل میکنن و نادید میگیرن 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

میخواد با زنش زندگی کنه و جلو فک و فامیل بگه زن دارم زندگی دارم و از اون ور عشق و حالش با ...می‌کنه 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

مطمئن هستی داره خیانت میکنه؟ به نظرم میخواد زن رو قفل و پایبند به زندگی کنه چون خانمها وابسته به بچ ...

بعضی وقتا شیفت شبه بعضی وقتا روز دیشب ی تایمه سه ساعت از کار بیرون اومده بهم گفت واسه همکارا وسیله میگیرم دیدم رسید ی مرغ فروشی شهر دیگه تو جیبش بود بهم گفت سرکارم

خب بچه دارن میگه یکی دیگه دیشب بهم گفت سرکارم ولی ی جایی دیگه بود رسید ی مرغ فروشی تو جیبش بود

آهان 

به خاطر این میگی خیانت کرده؟شاید برای نیازمند خریده؟ 

مثلا همین دو روز پیش من حوله خریدم ولی رسیدش نوشته بود اجیل فروشی دستگاه پز به اسم اجیل فروشی بود

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خب بچه دارن میگه یکی دیگه دیشب بهم گفت سرکارم ولی ی جایی دیگه بود رسید ی مرغ فروشی تو جیبش بود

اتفاقا تاپیکت رو یادمه امروز 

ببین گلم، فعلا که اصلا دنبال بچه دوم نباش تا شرایط و اوضاع بهت ثابت بشه، به شوهرت بگو اتفاقا منم زندگی مون رو دوست دارم و دلم میخواد با تولد بچه دوم زندگی مون گرمتر بشه، ولی وقتی تو بهم گفتی تو توی این زندگی موندنی نیستی ازت دلگیر شدم، احتیاج دارم عشقت به زندگی مون رو بهم ثابت کنی 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
آهان  به خاطر این میگی خیانت کرده؟شاید برای نیازمند خریده؟  مثلا همین دو روز پیش من حوله ...

رسید مرغ فروشی ی شهر دیگه چجوری تو سوپر مارکت ی جای دیگه نشون میده فکر نکنم اینجوری باشه

رسید مرغ فروشی ی شهر دیگه چجوری تو سوپر مارکت ی جای دیگه نشون میده فکر نکنم اینجوری باشه

حالا چرا مرغ؟ یعنی برازنه مرغ خریده بوده؟ 🤔

بعد چیز دیگه هم ازش دیدی یا فقط شک داری؟

مثلا چتی تماس مشکوکی، چیزی دیدی

واقعا یعنی مشکل داره ممکنه با اینا ازدواج هم کنه

بله عزیزم خیانت هیچ ربطی به طرف مقابل نداره و شخص خودش در روانش نهادینه شده، اصولا کنار گذاشته نمیشه 

میدونی یک نوع لذت جسمی و روحی برای شخص بیمار

مثل لذت غذا خوردن برای شخص شکمو

لذت ورزش و فیت بودن برای ورزشکار

و متاسفانه لذت مصرف مواد برای شخص معتاد