2777
2789
عنوان

قبول میشم؟؟!!!!🥲

433 بازدید | 45 پست

اینطور ک از تایپک مشخصه قراره صحبت کنیم:))

ببینید من هفتم و هشتم معدلم شد ۱۶.۹۴ چون اراده خاصی نداشتم، بدتر مجازی هم بود و من بدترتر هیچی نمیفهمیدم.

خلااااصه ک الان نهمم و انگیز و تلاش و اراده و همچیز الان درمنه میدونین چی میگم؟ یعنی اُمیدی دارم مث نوری در اعماق اقیانوس...

تست رغبت و توانایی دادم و زد غالب اول به فنی حرفه‌ایی علاقه دارید چون اجتماعی و واقعگرا هستید.

غالب دوم زده به علوم انسانی روانشناسی، دبیری، مشاوره و... علاقه دارید در صورتی که دقیقا همینطوره من عاشقِ انسانیم ولی به حقوق«وکالت» علاقه دارم.

خلاصه دیگه سرتونو درد نیارم میخوام بدونم دی‌ماه یعنی ترم اول بشیم ۱۹ یا ۱۸ونیم و خرداد ماه یعنی  ترم دوم بشیم ۱۹ یا ۱۹ونیم اونم درسهای ادبیات و مطالعات و عربی ۲۰ یا ۱۹ باشه، انسانی با الویت الف میارم؟!🥲

تعداد رای : 11
نظرسنجی
میاری.
10
90%
نمیاری.
1
9%

با معدلم ترم دومم فیکس ۱۹ بود اوردم 

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست

یک اینکه اصلا نوبت اول ملاک نیست و دو اینکه اوردن رشته اسونه پس با معدلایی که گفتی میاره اما از همین الان تلاش کن نمونه دولتی انسانی یا نمونه فرهنگ قبول بشی چون معدل انسانی در سطح کشور امسال ۸ بود(یعنی دانش اموزای ضعیفی داره که عمدتا تو مدرسه های دولتی هستند) پس تو باید یا نمونه فرهنگ یا نمونه دولتی قبول بشی(اگر توانایی داری تیزهوشان هم عالیه)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یک اینکه اصلا نوبت اول ملاک نیست و دو اینکه اوردن رشته اسونه پس با معدلایی که گفتی میاره اما از همین ...

من حفظیاتم خوبه یعنی حافظه قوی دارم.. ب این سه درسم علاقه دارم و دقییییقا قصدم نمونه‌س میخوام آزمون بدم، ولی ترسی که دارم اینه الویت ب بیارم🤦🏻‍♀️الویت ب هم بد نیست ولی من خیلی برنامه ریزی کردم.. نمیدونم چیکارکنم سردرگمم

خب ممنون میشم بگین ترم اولم تاثیر داشت؟ الویت الف آوردین؟.. میشه یکم صحبت کنید در این مورد..🥲❤️

اره الف ۹۸ درصد 

نمیدونم واقعا تاثیرشو ولی درس های مطالعات و عربی که مربوط به انسانیه بالای ۱۸ بود 

من نمونه قبول شدم اینجا با اولیت ب هم هستن 

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
من حفظیاتم خوبه یعنی حافظه قوی دارم.. ب این سه درسم علاقه دارم و دقییییقا قصدم نمونه‌س میخوام آزمون ...

الویت ب افتضاحه.معدل کتبی نوبت دومت تاثیر داره رو ازمون نمونه دولتیت پس باید معدل کتبیت بالای۱۹ باشه تا قبول بشی.کتاب ۳۱ استان واقعا بهت کمک می کنه 

من حفظیاتم خوبه یعنی حافظه قوی دارم.. ب این سه درسم علاقه دارم و دقییییقا قصدم نمونه‌س میخوام آزمون ...

اصلا نمونه اولیت الف و ب ملاک نیس 

اره الف ۹۸ درصد  نمیدونم واقعا تاثیرشو ولی درس های مطالعات و عربی که مربوط به انسانیه بالای ۱۸ ...

آهان با الویت ب هم قبول میکنن؟

من یه سوال دارم ازت معذرت میخوام انقد میپرسم هیجانی شدم😂

من یه دوستی داشتم نهمی بودش بعد معدلش ۱۹/۷۵ بود همه درساشم ۲۰ ولی انسانی الویت ب آورده.. منم براهمین استرس گرفتم یعنی میدونید چرا؟

الویت ب افتضاحه.معدل کتبی نوبت دومت تاثیر داره رو ازمون نمونه دولتیت پس باید معدل کتبیت بالای۱۹ باشه ...

الان با معدل ۱۸ و نیمم ب اوردن بستگی به شهرت داره 

ولی ما با ۱۸ و نیمم داشتیم قبول شدن 

مدارس فرهنگ تو شهر ما قبولیش راحت تره

الان با معدل ۱۸ و نیمم ب اوردن بستگی به شهرت داره  ولی ما با ۱۸ و نیمم داشتیم قبول شدن  ...

شهرای کوچک اسونه من خودم با تراز نزدیک صد و شصت هزار با معدل ۱۹.۸۱ نمونه قبول نشدم(البته تجربی)اما یکیو دیدم تو دامغان با تراز صد چ پنجاه هزار قبول شده بود

آهان با الویت ب هم قبول میکنن؟ من یه سوال دارم ازت معذرت میخوام انقد میپرسم هیجانی شدم😂 من یه دوس ...

با معدل ۱۹.۷۵ ب؟؟ یاخدااا

مدارس عادی ولی با اولیت ب قبول نمیکنن نه که مدارس سطح پایین تر 

الویت ب افتضاحه.معدل کتبی نوبت دومت تاثیر داره رو ازمون نمونه دولتیت پس باید معدل کتبیت بالای۱۹ باشه ...

آره شنیدم ۵۰درصد تاثیر معدله درسته؟

و کتابِ ۳۱ استان هم خریدم🤦🏻‍♀️😂😂خیلی از تابستون پیش‌بینی کرده بودم و برنامه چیدم.. ولی ب اون آسونی هم ک فک میکردم نیس

آهان با الویت ب هم قبول میکنن؟ من یه سوال دارم ازت معذرت میخوام انقد میپرسم هیجانی شدم😂 من یه دوس ...

ربطی ب معدل نداره

من معدلم بیست بود 

هشتم ی 19داشتم ، ی درس عمومی بود

همه رشته هارو اولویتم الف شد جز یکی از زیرشاخه های کار و دانش🗿تو اون درسی ک واسه انسانی ضریب بالایی داره رو باید خوب شده باشی

🌤 ࣪ ִֶָ

شهرای کوچک اسونه من خودم با تراز نزدیک صد و شصت هزار با معدل ۱۹.۸۱ نمونه قبول نشدم(البته تجربی)اما ی ...

تجربی که قضیش جداس 

من یکی رو میشناسم‌معدل ۳ سال بیست برای نمونه ام خیلی خوند با سهمیه روستایی قبول نشد