2777
2789
عنوان

قبول میشم؟؟!!!!🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 45 پست
آره شنیدم ۵۰درصد تاثیر معدله درسته؟ و کتابِ ۳۱ استان هم خریدم🤦🏻‍♀️😂😂خیلی از تابستون پیش‌بینی کر ...

اره تاثیر داره.خوبه از همین الان پیش برو مثل من انقدر بیخیال نباش وضع مدارس دولتی خیلی خرابه(بخصوص انسانی و ریاضی چون تجربی قبولیش سخت تره یکم وضع بچه ها بهتره)

شهرای کوچک اسونه من خودم با تراز نزدیک صد و شصت هزار با معدل ۱۹.۸۱ نمونه قبول نشدم(البته تجربی)اما ی ...

آره شهرای کوچیک اوکیه؛ ولی خب بازم استرس امون نمیده قشنگ فک کنم خب من حقیقتش کرمانشاه زندگی می‌کنم و خیلی مدرسه هست و من تمرکزم رو ی دبیرستانیه ک خیلی خوبه و نمونس

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اره تاثیر داره.خوبه از همین الان پیش برو مثل من انقدر بیخیال نباش وضع مدارس دولتی خیلی خرابه(بخصوص ا ...

من مدرسمم نمونس ولی امسال درسام افت کردم 

میترسم اخراجم کنن😑تاره اومدم دوره دوم گیجم 

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
با معدل ۱۹.۷۵ ب؟؟ یاخدااا مدارس عادی ولی با اولیت ب قبول نمیکنن نه که مدارس سطح پایین تر 

منم کپ کرده بودم بخدا.. ولی خب با الویت ب هم میشه آزمون داد؟ با معدل ۱۹ونیم

آره شهرای کوچیک اوکیه؛ ولی خب بازم استرس امون نمیده قشنگ فک کنم خب من حقیقتش کرمانشاه زندگی می‌کنم و ...

مدارس فرهنگ اونجا هم هست؟

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست

نمونه به اولیت الف و ب کاری نداره 

با معدل بابای ۱۷ میشه ازمون داد 

ربطی ب معدل نداره من معدلم بیست بود  هشتم ی 19داشتم ، ی درس عمومی بود همه رشته هارو اولویتم ...

خب من همیشه اون س درسی که برای انسانی مهمه و الویته همیشه نمرم خوب بوده و علاقه دارم.

کاش منم انسانی الف بیارم دیگ همشو ب بیارم مهم نیس🤣

من مدرسمم نمونس ولی امسال درسام افت کردم  میترسم اخراجم کنن😑تاره اومدم دوره دوم گیجم

منم دهمم واقعا درسام افت کرده.از یک طرف دوست داشتم برم انسانی از یک طرف واقعا سخت میگیره مدرسمون خوده درسا هم خیلی سخته 

بعضی وقتا اشتباه می زنه من با معدل کتبی۱۹.۵۰ معدل کل ۱۹.۸۱ و با درصد عملکرد ۹۹ درصد برام انسانی رو ب زده بود ولی درصد عملکردم. بالا بود هرجا می بردم ثبت نام می کردند

خب من همیشه اون س درسی که برای انسانی مهمه و الویته همیشه نمرم خوب بوده و علاقه دارم. کاش منم ...

خب پس اوکیه قبولی

فقط تو انتخاب رشته معدل ترم دوم نهم ضریبش سه اس ، اگ تو هشتمو گند زده باشی ترم دوم اون سه درسو بیست شی حتما الف میاری

🌤 ࣪ ִֶָ

اره تاثیر داره.خوبه از همین الان پیش برو مثل من انقدر بیخیال نباش وضع مدارس دولتی خیلی خرابه(بخصوص ا ...

آره من قبلا قصد داشتم برم تجربی؛ یعنی من قصد نداشتم خونوادم قصد داشتن یعنی میگفتم بمیرم میگفتن برو تجربی در کنارش ب مردنتم ادامه بده🤣🤦🏻‍♀️..

خلاصه برای انسانی و مدرسش استرس دارم.

بعضی وقتا اشتباه می زنه من با معدل کتبی۱۹.۵۰ معدل کل ۱۹.۸۱ و با درصد عملکرد ۹۹ درصد برام انسانی رو ب ...

آهاننن مرسی خیلی ازتون ممنونم شماها بیشترازین مشاوره ها و سایتا کمکم کردین از همگی ممنونم، و موفق باشین:))❤️

خب پس اوکیه قبولی فقط تو انتخاب رشته معدل ترم دوم نهم ضریبش سه اس ، اگ تو هشتمو گند زده باشی ترم دو ...

من فقط ریاضیم و انگلیسیم ضعیفه.. این دوتا همیشه معدلمو میارن پایین🤦🏻‍♀️الان ترم اول همه‌ی امتحانا فک کن ۲۰شدم اینارو ۱۵/۱۶

خواهش می کنم

فقط ی سوال دارم قشنگ..

من تست آزمون رغبت و توانایی دادم اولیش زده واقعگرا «شامل تریپ فنی حرفه‌ایی میشه» و دومیش اجتماعی«شامل علوم انسانی میشه»

تاثیر داره یعنی؟!🥲🥲