2777
2789
عنوان

ظاهر

164 بازدید | 28 پست

بچه ها من ی رابطه دوستی طولانی داشتم که الان ایشون اصرار به ازدواج داره . قبلا اینجوری نبودم الان خیلی زیاد دارم به ظاهر اهمیت میدم شده واسم استرس حس میکنم بعضی وقتا و تو بعضی عکساش ب دلم میشینه اما بعضی وقتاام اصلا نه . نمیتونم تصمیم بگیرم واقعا از طرفی الان تو این سن واسم موضوع مهمی شده و حساس شدم از طرفی اخلاقاش باهام انقد خوب بوده که دلم نمیاد بگم نه ولی دائم با خودم دارم فکر میکنم.بنظرتون باید چیکارکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من تجربه خودمو بهت بگم ولی بازم تصمیم خودته من ازدواجم سنتی بوده عکسشو دیدم خوشم اومد ازش بعد حضوری که دیدم به دلم ننشست ولی چون مثه شما دودل بودم قبول کردم الان بعد از گذشت چند ماه هنوز ظاهرش برام عادی نشده که هیچ حس میکنم نمیتونم کنار بیام همش میگم کاش بیشتر فکر میکردم کاش صبر میکردم یکی میومد که به دلم بشینه ولی بازم تصمیم توعه اگه میتونی کنار بیای قبول کن وگرنه قبول نکن 

عزیزم من تجربه خودمو بهت بگم ولی بازم تصمیم خودته من ازدواجم سنتی بوده عکسشو دیدم خوشم اومد ازش بعد ...

مشکلی که من دارم چندسال دوستیه . و تو معذوریتم چون خیلی کارا تاحالا کرده واسم و خیلی هوامو داشته واقعا نمیدونم چیکار کنم به اینکه دلش بشکنه فک میکنم خیلی پریشونم

مشکلی که من دارم چندسال دوستیه . و تو معذوریتم چون خیلی کارا تاحالا کرده واسم و خیلی هوامو داشته واق ...

فقط خودت مهمی ازدواج کنی باهاش که به دلت نشینه و هرروز عذاب بکشی بهتره؟ بخدا من روزی هزار دفعه خودمو لعن میکنم که چرا قبول کردم اینقدر اطرافیانم گفتن نمیخوای بگو نه ولی نمیدونم منه احمق چی شد که قبول کردم خاک تو سرم واقعا😑

کاش به این راحتی که میگی بود .

ب همین راحتی هس تو سخت میگیری ی عمر زندگیو نمیشه بخاطر دلسوزی سوزوند ب پدر مادرت بگو اومد خواستگاری بگن دختر نمیدیم ک دلش نشکنه فک نکنه تو نمیخوایش

ب همین راحتی هس تو سخت میگیری ی عمر زندگیو نمیشه بخاطر دلسوزی سوزوند ب پدر مادرت بگو اومد خواستگاری ...

از مامانم پرسیدم گفت مسخرت نیستن من از دل شکستن میترسم اونو جلو خونوادش سنگ رو یخ کنیم بیاد بگیم نه بعد مادرش بگه این بود دختری که میخواستی این همه سال؟همه چی گردن منه و از طرف اونم تحت فشارم که زودتر ازدواج کنیم

از مامانم پرسیدم گفت مسخرت نیستن من از دل شکستن میترسم اونو جلو خونوادش سنگ رو یخ کنیم بیاد بگیم نه ...

خب وقتی زنگ زدن برا خواستگاری بابات نزاره بیان

همینجور سرخود ک پا نمیشن بیان بالاخره ی هماهنگی چیزی میکنن

خب وقتی زنگ زدن برا خواستگاری بابات نزاره بیان همینجور سرخود ک پا نمیشن بیان بالاخره ی هماهنگی چیزی ...

خب اخه میگه وقتی هنوز نیومدم رو چ حساب گفتن نه؟ بعضی اخلاقای منم واقعا بده و هی میگه مشکلی نیس دوست دارم تحمل میکنم ولی اونم مشکله اونم بعدا مشکله مخصوصا وقتی سر اینم دو دل شدم. پیشنهاد مشاور دادم بهش قبول کرد نمیدونم به درد میخوره یا نه