2777
2789
عنوان

ظاهر

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 28 پست
عزیزم من تجربه خودمو بهت بگم ولی بازم تصمیم خودته من ازدواجم سنتی بوده عکسشو دیدم خوشم اومد ازش بعد ...

مامانم میگه بعدا پشیمون میشی چون دیگه کسی پیدا نمیشه اینجوری دوست داشته باشه بعدا میشینی گریه میکنی . اصلا نمیدونم قراره ب کجا برسه این رابطه 

بگو ب زور میخوان بدن منو ب پسرعموم😂

اصلا اینی ک بگم خونوادم نمیخوانو باور نمیکنه چون میدونه ادمای این مدلی نیستن . انقد این مدت روحیم خراب بوده چون فشار رومه که همش میگه تو تو انتخاب من شک داری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم قشنگ مشخصه دلت باهاش نیس آیندتو تباه نکن بخاطرش قرار نیس بعد ازدواج عاشقش بشی ک

فقط فکر اونم که این همه بهم خوبی کرده و دوسم داشته ناراحتم که اخرش من اینجوری شدم

مامانم میگه بعدا پشیمون میشی چون دیگه کسی پیدا نمیشه اینجوری دوست داشته باشه بعدا میشینی گریه میکنی ...

مامان منم همین حرفو میزد الان که ازدواج کردم میگه شاید اگه قبول نمیکردی پشیمون میشدی ولی ای کاش قبول نمیکردم و پشیمون میشدم حسش بهتر از حس و حالیه که الان دارم کاش میترشیدم تو خونه فوقش میگفتن ترشیدست ،پیر دختره بهتر از الانه که نمیتونم تحملش کنم و از همه چیش بدم میاد و طلاق بگیرم بشم مطلقه و کسی نگاه نکنه بهم😔 اسی کاش من جای الان تو میبودم بیشتر واسه ایندم فکر میکردم 

هرچی دلت میخواد همونو انجام بده به ندای قلبت گوش کن به حرف این و اونم نکن این اینده توعه همه میگذره براشون و تموم میشه این تویی که باید عاقلانه تصمیم بگیری امیدوارم تصمیم درست بگیری و راضی باشی موفق باشی گلم

عزیزم قشنگ مشخصه دلت باهاش نیس آیندتو تباه نکن بخاطرش قرار نیس بعد ازدواج عاشقش بشی ک

اخه بعضی اخلاقامو واقعا داره تحمل میکنه چون دوسم داره و اشتباه میکنه چون بعدا نمیتونه تحمل کنه میدونم. کاش اون بگه نمیتونم باهات بمونم .

مامان منم همین حرفو میزد الان که ازدواج کردم میگه شاید اگه قبول نمیکردی پشیمون میشدی ولی ای کاش قبول ...

واسم دعا کن لطفا از ته دلت دعا کن تو این داستان بدون دل شکستن اونی که خیره بشه

اخه بعضی اخلاقامو واقعا داره تحمل میکنه چون دوسم داره و اشتباه میکنه چون بعدا نمیتونه تحمل کنه میدون ...

تهش چی بخاطر این اخلاقت هیچ وقت نمیخوای ازدواج کنی؟خب سعی کن این اخلاقاتو بزاری کنار

اسی هرتصمیمی گرفتی اینجا بگو منم در جریان بزار ببینم چه کردی اخر، انشالله هرچی به صلاحه

باشه عزیزم ی مدت میخوام با چشم باز ببینمو فکر کنم ایشالا ایشالا که هر تصمیمی گرفتم خوشحال باشم همین کافیه واسم مرسی دعا کردی هروقت یادت اومد بازم دعا کن عزیزم حتما میام میگم

باشه عزیزم ی مدت میخوام با چشم باز ببینمو فکر کنم ایشالا ایشالا که هر تصمیمی گرفتم خوشحال باشم همین ...

باشه گلم تو هم لطفا واسه من دعا کن حالا که تو این شرایط قرار گرفتم بازم هرچی صلاحمه خدا واسم درست کنه واقعا سرگردونم نمیدونم چی درسته چی غلط و چیکار باید بکنم😢