2777
2789
عنوان

بچه ها 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 18 پست
با بچه ها بازی کردم. اهمیت ندادم

آفرین  هر موقع حرف مفت زد خودت رو بزن به نشنیدن 

وقتی ببینه واست مهم نیست حرفاش  دیگه نمیگه 

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
جالب اینجاست بعد ناراحت شی قهرم کنی میگن همیشه خدا قهری ما هیچ لذتی از زندگی نبردیم همش قهر قهر 😐😐 ...

قهر خوب نیست سردی میاره اینو بدون اختلاف بین همه زن و شوهرا هست سعی کن جدایی و میرم و برو و این چیزا رو براش عادی نکنی بی احترامی هم نکن فقط وقتی عصبیه ساکت باش وقتی آروم شد هر انتقادی رو با زبون خوش بگی میپذیره 

من خودم بعد ۷ سال زندگی مشترک فهمیدم ک تا ۵،۶ سال اول زندگی تا اخلاق هم دستمون بیاد نباید مشکلات مو به خانواده م میگفتم باید خودم قلق شو دستم میگرفتم فکر میکردم خانواده م نسیحت میکنن درست میشه ولی بدتر شد باز خودم روش کار کنم بهتر جواب میده حالا ک رابطه مون بهتر شده این به خانواده م گیر داده اونام به این نه این گذشته رو فراموش میکنه نه اونا همون بهتر خانواده ت دورن یه چند سال بگذره قلقش دستت میاد اگه مع تاد نیست و دست بزن نداره و با آبروعه بقیه چیزاشو سعی کن مدیریت کنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قهر خوب نیست سردی میاره اینو بدون اختلاف بین همه زن و شوهرا هست سعی کن جدایی و میرم و برو و این چیزا ...

بله گلم کاملااا درست میگید. منم5 ساله ازدواج کردم، سال اول همه خوب بد ها رو ب خانوادم میگفتم بدتر میشد و ب جون هم میفتادن، الان تقریبا دو سه ساله همه خوب و بد های زندگیمو تو خونه خودم نگه میدارم. انقدررر مغزم آرام شده، حداقل میدونم شوهرم و خانوادم ب جون هم نمیافتن و احترام همو دارن. ادم هر چقدرر تجربش بره بالا همونقدرم آرامش زندگیشو تو دست میگیره. 

خانما گیرایشون خیلی قویتر از اقایونه .....حقیقته واقعا کلا یه جای دیگه سیر میکنن

بله ولی همیشه شکستن غرور مرد عکس جواب میده همه چیو بدتر میکنه

گر تو باشـی می‌توان صد سال بی‌جان زیستـن ،بـی‌تو گر صد جان بود یک لحظه نتـوان زیستن .