2777
2789
عنوان

بچه ها 😭😭😭😭

239 بازدید | 18 پست

شوهر گاو م یه مدته البته بهتر بگم همیشه یه چی بهش بگی میگ اگ ناراحتی جمع کن برو یا زنگ بزن ب بابات... مثلا یکم پیش رفت رو اعصابم بهش گفتم بخدا آدم نمیتونه یه دقیقه تحملت کنه بخدا ( اصلا منظوری نداشتم)  اونم گفت ناراحتی زنگ بزن ب بابات برو 😐😐😐😐

بدبختی اینجاست من هزار کیلومتر ها از خانوادم دورم!!!. 

ادم ب این بیشعور چی میتونه بگه آخه؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥲🥲همینجورن،خودشون بدترین حرفو میزنن،اما ی حرف کوچیک بزنی،داغونت میکنن

جالب اینجاست بعد ناراحت شی قهرم کنی میگن همیشه خدا قهری ما هیچ لذتی از زندگی نبردیم همش قهر قهر 😐😐😐😐

حالا مستقیم هم به مردا چیزی بگی نمیفهمن چه برسه اینجوری

خب اینو به ما زناام بگین خوشمون نمیاد، میاد؟ 

گر تو باشـی می‌توان صد سال بی‌جان زیستـن ،بـی‌تو گر صد جان بود یک لحظه نتـوان زیستن .

در مقابل این حرفش اصلا عکس العمل نشون نده 

بفهمه نقطه ضعفته دائم تکرار میکنه 

اصلا وقتی اینو گفت برو یه چای بریز واسه خودت پاهات رو بنداز روی هم چای  رو بخور  بذار بفهمه خودت واسه خودت خیلی با ارزشی 

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
اگه انقدر براش راحته هر دفعه میگه یه بار جمع کن برو خونه بابات من بودم این کارو میکردم چون بهم بر م ...

فکر میکنی به همین راحتیام نیست شوهر من بارها گفته اوایل ک بخاطر آبرو تحمل کردم بعدشم باردار و بچه دار شدم