2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه مادر شوهرم بودم مهمون از اردبیل آمده بودن براش 

بعد خوردم به شونش گف حواست کجاست گفتم شونتو جمع کن مریم جون😂🙄

عقدم الانم

هیچوقت ندیدمت کوچولوی من!اما وقتی رفتی یه تیکه از قلبمو با خودت بردی...🥀

دختره به دوست پسرش زنگ میزنه میگه:

کجایی؟

میگه: با پدرم تو ماشین bmwش داریم میریم از بانک پول بگيريم که من برم برای اسبم پد زین بخرم بابامم میخاد فیکسای چوب اسکیاشو عوض کنه

تو کجایی عزیزم؟ 😍

دختره میگه: تو همین اتوبوسی که تو هستی، خواستم بگم پول بلیط رو من حساب كردم تو نميخواد بدی 😂✌️

رفتیم پارک سوار سرسره شدم با ک.ون خوردم زمین عین بچه ها گریه میکردم باسنم درد میکرد مادر شوهر اینجوری نگام میکرد😨😨🤣🤣

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

دیشب ی تاپیک بود که شوهرتون شب زفاف چه کادویی دادن بهتون تو خواب بیدارش کردم گفتم کادوی من کو تو عالم خواب و بیداری گفت حالا بخواب میگیرم 🤣🤣🤣🤣تو خواب هر چی بگم بش میگه باشه صداشو ضبط میکنم 

صبح با تعجب میگ من کی اینارو گفتم🤣

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی