2777
2789
عنوان

خرید یلدایی

141 بازدید | 12 پست

دوستان من سال اول عقدم هست و خانواده همسرم اصلا ب روی خودشون نیاوردن ک یلدایی بیارن و حتی شب یلدا نیومدن خونمون و گفتن راه دوره شوهرم تنها اومد .بنظرتون چجوری بهش بگم برام یلدایی لباس بخره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم با پررویی تمام بگو ،بگو حتماارزش خواهرت بیشترازمن بودکه برای اون یلدایی آوردن اما من نه😐.طلا پیشکش نخواستم،حقم یه دست لباس وکفش هم نبودکه اینجوری جلوی پدرومادرم سرافکندم کردین؟

این متنوکپی کن براش

توزندگیم انقدر وجود خدارو حس کردم که حدنداره، خدایاشکرت 💙

این کارو کردم اصلا ب روی خودش نیاورد

پیامی که بالاترنوشتمو براش اس ام اس کن.اگه به روی خودش نیاورد این پیام رو مجدد برای مادرشوهرت بفرست

این کارو کردم اصلا ب روی خودش نیاورد

عزیرم‌گفتن نداره اگه میخواست میخرید ،دو حالت داره یا دستش خالیه یا خسیسه و نخواسته بخره،با اولی میشه کنار آومد چون آدم امید داره به این‌که شرایط بهتر بسه دومی روز به روزبدتر میشه  

عزیرم‌گفتن نداره اگه میخواست میخرید ،دو حالت داره یا دستش خالیه یا خسیسه و نخواسته بخره،با اولی میشه ...

همون اگه دستش خالی هم بود حداحقل میتونست به روی خودش بیاره بگه خانومم دستمون خالی بود ولی مطمعن باش توزندگیمون برات جبران میکنم.