2777
2789

خانومای قزوینی نمیتونن کاری کنن مسلما😐

ولی بیمارستان قطعا میتونه

خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر عمه ام موقع زایمانش دنیارو فحش داد از درد این اومده تو نی نی سایت دنبال ماما برای زایمان 

بابااااا مطب دکترم نمیدونم بازه یا نه اه 

بی #ط پرواز همیشه محکوم به سقوطه ..پر از حرفای نگفته دل پر ...
نمیدونم مطب دکترم باز هس الان یا ن =/

اگه زیاد درد نداری

برو‌مطب 

ولی اگه خیلی درد داری برو بیمارستان 

به امیده خانومایه قزوینی نمون‌اينجا 

خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
بابااااا مطب دکترم نمیدونم بازه یا نه اه 

اخه این ساعت مطب بازه؟؟بیمارستان و برای چی درست کردن پاشو برو بیمارستان تو مطب که دکتر نمیتونه بچتو به دنیا بیاره اخرش میگه برو بیمارستان 

اخه این ساعت مطب بازه؟؟بیمارستان و برای چی درست کردن پاشو برو بیمارستان تو مطب که دکتر نمیتونه بچتو ...

اخه من ک نمیدونم درد زایمانه یا کاذب برم برام سونو بنویسه ببینم چ مرگمه صلاح ببینه میفرستتم بیمارستان دیگ 

ینی دو نیم باز نیس؟لابد برا همین تل و جوتب نمیدن 

بی #ط پرواز همیشه محکوم به سقوطه ..پر از حرفای نگفته دل پر ...