2777
2789
عنوان

خواهرم خیلی بلاتکلیفه چکار کنه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 57 پست
ببینید مشکلشون چیه رک بپرسید و تهدید به جدایی کتید

خواهرم یه بار سفت سخت پا گذاشت رو دلش و خاست جدا بشه نامزدش از همه جا مسدود کرد ..نامزدش اومد دنبالش و نذاشت تموم کنه و جلو پدر مادرم گف این هفته میریم ک باز عقب انداخت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلاتکلیفی بدترین درده که آدمو از پا میندازه، بنظرم با این فکر که نگید بهم بزنید به خواهرت آسیب میزنید، چون همینطور بلاتکلیف میمونه و تو زندگیش هم باید منتظر باشه ببینه نظر مادر شوهرش چیه، ضمن اینکه به قول اون دوستمون ممکنه با این اوصاف اونا بهم بزنن ازدواج رو اونوقت تو همون محیطی که میگید بهم زدن نامزدی تو عرف نیست غرور خواهرت شکسته میشه، باهاشون حرف بزنید و بگید اگه تصمیم نگرفتن خواستگار داره خواهرت، از موضع بالا باهاشون رفتار کنید، 

من حس خوبی به اون خانواده ندارم با توصیفاتی که شما ازشون گفتید، 

بخدا انگار داری دقیقا داستان دختر دایی من و تعریف می‌کنی 

دقیقا همین طور بود فک کن نامزدیشون ۱.۵ سال طول کشید بعدش هم ۳ سال عقد بودن خانواده پسر راضی نمی‌شدن به ازدواج نمیومدن ببرنش دختره رو 

من فک میکنم پسره هم میخواد بهم بزنه ولی روش نمیشه یا نمیخواد صریح بگه ودلی بشکنه هر جا ناز تزطرف پس ...

خب مث ادم بگه چرا باید اذیت کنه دور سر تاب بده چرا وقتی خواهرم میخاد جدا بشه نمیزاره 

خونه خواهرم جداست با مادرشوهرش نیس

امیدوارم‌مشکل خواهرتون حل بشه زندگی خیلی خوب و شیرینی در انتظارش باشه 

اما فکر میکنید خونه ی جدا راه حله کسی که بخواد دخالت کنه و کرم بریره از کیلومترها اون ور تر هم کار خودشو میکنه کافیه یه تلفن کنه مخصوصا که پسرش هم گوش به فرمانش باشه و ازش حرف شنوی داشته باشه  بازم ارزوی خوشبختی میکنم برای خواهرتون 

بخدا انگار داری دقیقا داستان دختر دایی من و تعریف می‌کنی  دقیقا همین طور بود فک کن نامزدیشون ۱ ...

بیچاره کلی اذیت شد تو فامیل همش راجبش حرف بود .

مادر پسره عفریته بود نمیذاشت کارشون سر بگیره خواهرشم همش دخالت میکرد .

الانم که ازدواج کردن براش خونه نگرفته برده توی خونه مادرشوهر توی یه اتاق ۱۲ متری 

خب مث ادم بگه چرا باید اذیت کنه دور سر تاب بده چرا وقتی خواهرم میخاد جدا بشه نمیزاره 

کسی که از الان روحرفش نیست بدرد زندگی نمیخوره روزی هزارتا قول خواهد داد اما به یکیش عمل نخواهد کرد 

خواهرتون داغون میشه 

خیلی بده ها دقیقا شما افتادین دنبال اونا! 

ما همش سکوت کرده بودیم ک ببینیم خودشون چکار میکنن فقط دیدیم روز ب روز داره مدت نامزدی زیاد میشه دیگه مجبور شدیم مامانم بره صحبت کنه

بیچاره کلی اذیت شد تو فامیل همش راجبش حرف بود . مادر پسره عفریته بود نمیذاشت کارشون سر بگیره خواهرش ...

حالا فک کن خانواده پسر همش میگفتن ما این رسم و داریم فلان داریم و ...

نزدیک ۳۰۰ میلیون جهیزیه مجبور شد بخره عروس اونم تازه دو سه سال پیش 

تهش حتی یه عروسی درس حسابیم براش نگرفتن 

ما همش سکوت کرده بودیم ک ببینیم خودشون چکار میکنن فقط دیدیم روز ب روز داره مدت نامزدی زیاد میشه دیگه ...

خواهرت با پسره قطع رابطه کنه یه مدت

بزار اونا بیان نازکشی خواهرت

پسری ک بخواد کل فامیلو میتونه برا یک شب بسیج کنه 

بهانه س اینا