سلام دوستان من خواهرم ۲۵ سالشه و حدود ۱۰ ماه هست که نامزد رسمی شده ..هم خواستگاری صورت گرفته هم مهریه حالا مشکل اصلی ما اینکه مدت زیادی هست خواهر منو بلاتکلیف گذاشتن و هیچ اقدامی برای عقد نمیکنن بماند که توی طول این ده ماه یکم اختلاف نظر مشکلات براشون ب وجود اومد اما خداراشکر زود حل شد وباعث شد هم دیگه را خیلی بهتر بشناسن مشکل اینجاست که مادرم مجبور شد بره خونه مادرشوهر خواهلم و باهاش بحرفه و بگه میخایید چکار کنید مادرشوهر خواهرم ب مادرم گفته من کاره ای نیسم خود پسرم باید تصمیم بگیره درصورتی که میدونیم دروغ میگه اخه مگه میشه خانواده طرف اونم مادر حرفی نزنه خواهرم میخاستن ۲.۲امسال برن ازمایش عقد کنن که مادرشوهرش گفته خودم زنگ میزنم خبر میدم تا اینکه یه روز خواهرم و نامزدش رفتن برگه از محضر گرفتن بعد همون شب عید مادرشوهرش زنگ میزنه بهش میگه چه غلطا با اجازه کی رفتید برگه گرفتید...حالا خواهرم هرچی ب نامزدش میگه کی بریم ازمایش بدیم هی عقب میندازه قرار بوده بعد محرم برن الان مدت زیادی میگذره پریروز مادرم و پدرم دوبار باهاش حرف زدن و هی اون هقنه اون هفته کرده دیروز با خواهرم ک حرف زده گف سه شنبه میریم حالا امشب ک خواهرم بهش زنگ میزنه میگه فردا صبح یادت نره باز مجددد عقب میندازه خواهرم خیلی اعصابش خرده داره گریه میکنه از طرفی خیلی دوسش داره لطفا نگید ک ب هم بزنه چون نمیشه محیط ما اینجور چیزا نمیپسنده تازه اونم خواهر من که مدت ده ماه اسم گذاشتن رو سرش توروخدا یه راهکار بدید
از اول اشتباه کردین که نامزد گذاشتین بمونه ما نامزدی نداریم اول آشنایی و تحقیق بعدش عقد تو مدت آشنایی به هیچکس خبر نمیدیم و هیچکس خبر نداره. الانم با وجود همچین مادرشوهری خواهرت مطمئن باش زندگی به کامش زهر میشه الان بهم بزنه بهتره اونا خیالشون راحته که شما بهم نمیزنین هی اذیت میکنن
عزیزم شاید باید شرایطش مناسب باشه عقد کردن اینا هزینه میخاد خرید اینا ک برای عروس باید انجام بدن شاید میخان پول جور کنن بعد
با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق