2777
2789

اگه خودتم شاغلی قبول کن وگرنه نه 

معلمی فقط برای خانمها خوبه

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

همسرم دبیرن البته دو تا شغل دارن، معلم ها  قشر خوبی هستن قابل اعتماد و سالم، اما حقوقشون کمه حتما باید دوشغله باشن تا برسونن

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در صورت شاغل بودن خودم و شغل دوم داشتن ایشون بله وگرنه خیر چون پدر بنده معلمه و با این حقوق پدرمون دراومده با توجه به اینکه خونه و ماشین هم داریم حسرت هرچی بگی تو دلمونه

عزیزانی که میخوان کنکور بدن تاپیک آخرم رو یه نگاهی بندازن :)))از همه عزیزانی که در تاپیک هام پست میزارن و کمکم میکنن تشکر میکنم شاید نتونم دونه دونه جواب بدم و تشکر کنم...   
همسرم دبیرن البته دو تا شغل دارن، معلم ها  قشر خوبی هستن قابل اعتماد و سالم، اما حقوقشون کمه حت ...

والا کمم نیست کارمندا کمتر از معلما میگیرن

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد

بنظر من ازدواج كردن بخاطر شغل كسي نبايد بشه

اگر ايشون از نظر اخلاقي،شخصيتي،ظاهري،خانوادگي و اعتقادي و شغلي از نظرتون مناسبن خب بيشتر آشنا بشين

صرفا معلم بودن اون اقا موجب ازدواج و عدم ازدواج نبايد باشه

من اگر اون آقا معيارامو داشت حداقل٧٠درصد 

با شناخت بيشتر به ازدواج باهاش فكر ميكردم

والا کمم نیست کارمندا کمتر از معلما میگیرن

من اطلاعی از حقوق کارمندای دیگه ندارم عزیز، حقوق همسرم با 25 سال سابقه از حقوق خودم با 5 سال سابقه کمتره، 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!