2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تمام بازار های مالی دارای فشار روانی و استرس زیادی هستند بسیار پر ریسک هستند و برای همه مناسب نیستند

اول باید تحلیل تکنیکال یاد بگیرید که بین ۶ ماه تا یه سال طول میکشه بعدش باید تمرین کنید و استراتژی خودتون رو بسازید و...

بهترین منبع آموزش هم یوتیوب هست

برای سود زیاد باید سرمایه زیادیم داشته باشید

حداقل سرمایه برای شروع ۱۰۰۰ دلار هست ولی بعضیا با ۵۰۰ دلارم شروع میکنند زیر این مبلغ نباید ورود کرد وگرنه باهاش میشه تمرین و شروع کرد نباید انتظار سود داشته باشید

انواع سبک تحلیل تکنیکال وجود داره باید ببینید با کدومش راحت هستید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
تمام بازار های مالی دارای فشار روانی و استرس زیادی هستند بسیار پر ریسک هستند و برای همه مناسب نیستند ...

منونم از شما و مطالب ارزنده با این حساب من نمی تونم یاد بگیرم 

برای شروع ۵۰۰ دلار برا من غیر ممکنه😔

منونم از شما و مطالب ارزنده با این حساب من نمی تونم یاد بگیرم  برای شروع ۵۰۰ دلار برا من غیر م ...

برای شروه ۵۰ دلارم کافیه ولی فقط تمرین هست نه سود دهی و کسب در آمد

اول باید خاک بخورید چهار دستو پا راه برید زمین بخورید زخمی بشید بعد دویدن یاد بگیرید پر از سختی هست این مسیر

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
برای شروه ۵۰ دلارم کافیه ولی فقط تمرین هست نه سود دهی و کسب در آمد اول باید خاک بخورید چهار دستو پا ...

بله درسته داشتم تاپیک های قبل شما رو می خوندم چقدر مطالب خوبی می زارید احسنت به شما 

خیلی روان و راحت از سواد رابطه گفتید خیلی خوب بود من خیلی استفاده کردم