2777
2789
عنوان

کیا تو رژیمن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 62 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول سعی کردم قرصامو دکتر تغییر بده چون فکرکن تو یک ماه ۴ کیلو اضافه وزن میداد الان دیگه چاره ای جز ...

چرا فستینگ عزیزم؟

کم خوری بهتر نیست؟

عادت های اتمی و اثر مرکب

من یبار رژیم که گرفتم از ۷۱.۳۰۰ رسیدم به ۶۴.۵۰۰ توی ۶۳ روز اینا ، ورزش نمی‌کردم فقط کالری شماری بدنم شل شده بود

ولی الآن هرچی کم کرده بودم همش برگشته😔😂

الآن وزنم ۷۲.۳۵۰ شده ، هی می‌خوام رژیم بگیرم ولی امروز و فردا می‌کنم..

ولی اگه رژیم میگیرین حتماً در کنارش ورزش هم انجام بدین وگرنه بدنتون یجورایی شل و آویزون میشه

ورزش با همین برنامه‌های داخل گوشی هم فکرکنم مفید باشه

🤸🏻‍♀️

دمت گرم ول نکنیا با ورزش؟

من نزدیک۶سال باشگاه میرم 

ولی این ۱ماه رژیمی ک گرفتم خواستم خیلی لاغر تر بشم ک شدم اون روز شوهرم میگه چیکار میکنی ۱هفته ای لاغر میشی😅😅

بهش نگفتم 

ولی به تو میگم زنیان از عطاری بگیر بخور لاغر میشی مزش عین زهرماره ولی اشتها کور میکنه سریع لاغر میشی

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

گفتم شاید به دل بگیری🤭  تا عید سه ماه مونده حتما می تونی

تا عید مقصدم نیست

تا خرداد پیش میرم

نه عزیزم😘 کسی که تاپیک میزنه باید منتظر همه نظرا باشه دیگه

عادت های اتمی و اثر مرکب
من نزدیک۶سال باشگاه میرم  ولی این ۱ماه رژیمی ک گرفتم خواستم خیلی لاغر تر بشم ک شدم اون روز شوه ...

مرسی از محبتت مهربون

فردا میگیرم

عادت های اتمی و اثر مرکب
مرسی از محبتت مهربون فردا میگیرم

ببین نصف زنیان بریز نصف آب شیر بعد بخور

قیمتش زیاد نیست۴۰تومنه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

من یبار رژیم که گرفتم از ۷۱.۳۰۰ رسیدم به ۶۴.۵۰۰ توی ۶۳ روز اینا ، ورزش نمی‌کردم فقط کالری شماری بدنم ...

بله دارم انجام میدم

کاملا درسته

بنظرم یه رژیمی که قابلیت تبدیل شدن به لایف استایل رو داشته باشه...خیلی بهتر از رژیم موقتیه که  صرفا کاهش وزن رو منجرمیشه

کم خوری ولی مداوم

عادت های اتمی و اثر مرکب
بله دارم انجدم میدم کاملا درسته بنظرم یه رژیمی که قابلیت تبدیل شدن بهلایف استایل رو داشته باشه...خ ...

موفق باشی ، امیدوارم به وزن دلخواهت برسی😍❤

آره به شدت‌ موافقم..

🤸🏻‍♀️

من پارسال عید ۷۶ بودم 

الان ۸۷ هستم 

قدم ۱۶۲

منم با روشی موافقم 

ممنوعیت علاقه میاره 

همه چی بخور کم بخور

سخت است سر شب رمضان باشد و ناگاه چون صبح شود، ماه محرم شده باشد🖤(رهبر شهیدم) نفس ۷ سال نود هستم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد(کاربری دست دو شخص است)