2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارزش نداره ده میلیارد بدی ماشین واسه ماهی ۵۰ تومن

آخه در نظر داشته باشید که ارزش پولتون هم حفظ میشه اگه ملک هم با این پول بخرید درآمد اجاره اش خیلی کمتر از اینه

کاربر آقا
آخه در نظر داشته باشید که ارزش پولتون هم حفظ میشه اگه ملک هم با این پول بخرید درآمد اجاره اش خیلی کم ...

اخه ماشینم هم خرج داره هم مدلش میاد پایین،ساخت وساز چطوره؟یا چه شغل های ازادی میشه ماهانه بالای صد تومن دراورد

اخه ماشینم هم خرج داره هم مدلش میاد پایین،ساخت وساز چطوره؟یا چه شغل های ازادی میشه ماهانه بالای صد ت ...

ساخت و ساز خوبه البته اگه زمین برای ساخت گیرتون بیاد من شغلم ساخت و سازه

کاربر آقا
ساخت و ساز خوبه البته اگه زمین برای ساخت گیرتون بیاد من شغلم ساخت و سازه

درامدش حدودی چقدره،مثلا یه زمین بخری ۵ طبقه بزنی چقدر خرج داره و چقدر سود،حدودا

ماشین کامیونت ۶یا ۸ تن الان راحت ۷۰.۸۰ داره.

ترانزیت و اینا اصلا خودشون میگن کمتر از ۲۰۰ در ماه ارزش کار کردن نداره یعنی خیلی بیشتر از اینن.

ساخت و ساز هم ما حساب کردیم و ۵ واحد ۱۱۵ متری با زمین و ساخت و اینا حدودا ۸ تومن درمیومد ولی سودش مثلا ۱ تومنه تو ۵ واحد

آنچه را که خدا برای تو کنار گذاشته است، سهم هیچ‌کس دیگری نمی‌شود🌱

همه چیز بستگی به زمین تون داره الان هزینه ساخت هر متر مربع حدود 12 میلیونه توی شهر ما قیمت فروش منطقه متوسط حدود 30میلیونه یعنی اگه 1000متر مربع بسازید با کسر هزینه مشاعات حدود 25میلیون می تونید بفروشید حدود 12میلیارد هزینه تون میشه فقط می مونه قیمت زمین اگه بتونید زمین رو با قیمت  10میلیارد بخرید حدود 2میلیارد سودتون میشه یک ساله هم می تونید تحویل بدید

کاربر آقا
ماشین کامیونت ۶یا ۸ تن الان راحت ۷۰.۸۰ داره. ترانزیت و اینا اصلا خودشون میگن کمتر از ۲۰۰ در ماه ارز ...

با ای حساب ماشین بهتره

یکی از فامیلامون یه پرواربندی ۱۰۰ راسی بره داره میگفت از صد تا ظرف ۳ ماه ۲۵۰ تومن سود در میارم،گفت پولتو خرج گاوداری گوشتی یا پرواربندی کن،هر سال نصف پولت بیشتر سوده

با ای حساب ماشین بهتره یکی از فامیلامون یه پرواربندی ۱۰۰ راسی بره داره میگفت از صد تا ظرف ۳ ماه ۲۵۰ ...

منم تو فکر اینجور کارا بودم و ولی خب سرمایه اولیه ما در حد ۲ تومنه و در حد همون کامیونت ۶ تن میخوایم.

چون شوهرم برای همین میخواد پایه ۲ رو تازه بگیره و نداشت،باید ۲ سال بگذره و بعد پایه یک بتونه بگیره و ۸ تن هم نیاز به پایه یک داره.

خیلی تحقیق کردیم.

خونه هم ۱ تومنی کم میاوردیم و باید یک واحد و پیش فروش میکردیم که اونجوری دیگه سودی نداشت برامون.منصرف شدیم.

ساخت و ساز ریسکش کمتره و خب امنیتش هم بیشتره و پولت همیشه نقده.چه پول زمین و چه مصالح و چه بعد تکمیل.

ولی ماشین یکسره درگیری دیگه.

ولی میگم چون ما بودجمون کمه،دیگه ماشین و انتخاب کردیم

منم تو فکر اینجور کارا بودم و ولی خب سرمایه اولیه ما در حد ۲ تومنه و در حد همون کامیونت ۶ تن میخوایم ...

الان گاوداری خیلی خوبه ولی خب زحمتش خیلی زیاده از اونطرف درامدش خیلی بهتر از ای دوتاس،تازه دولتم حمایت میکنه وام میده

الان گاوداری خیلی خوبه ولی خب زحمتش خیلی زیاده از اونطرف درامدش خیلی بهتر از ای دوتاس،تازه دولتم حما ...

نه اون کارارو دوست ندارم.

نمیدونمم چرا ولی کلا خوشم نمیاد ازش😣