2777
2789
عنوان

شوهرم دعوام کرد سرم داد زد

1688 بازدید | 26 پست

امشب مغازه رو زود بست بعد اومد خونه گفت بریم بیرون وسیله هم برداریم بعد منم گفتم باشه فقط بچه رو ببریم بزاریم خونه مامانت 

چون هم یکم سرد بود هوا هم گفتم دونفری بعد چند وقت باهم باشیم بعد رفتیم وسط راه یادش اومد فرش بر نداشته برگشتیم فرش برداریم بعد یهو گفت بریم به مامانم اینا بگیم اونا هم بیان دسته جمعی بیشتر خوش میگذره منم دیدم این جوری میگه گفتم باشه اونا هم اومدن شام خوردیم بعد سرد شد کاپشن پسرمم نم شده بود ترسیدم مریض بشه گفتم مریض میشه میبرمش تو ماشین بعد یه نیم ساعتی تو ماشین بودیم مادرشوهر اینا راهی شدن که برن شوهرم گفت ما هستیم فعلا اونا رفتن بعد منم گفتم بریم سرده بچه مریض دلمم گرفته بود مثلا میخواستم امشب باهم خوش بگذرونیم بعد شوهرم یهو عصبی شد در ماشین رو زد وسیله هارو پرت کرد تو ماشین بعدم مثل وحشایا رانندگی می‌کرد دم در خونه ماشین رو نگه داشت یهو یه داد خیلی بد سرم زد تنم لرزید گفت پیاده شو منم گفتم چرا مث وحشیا داد می‌زنی چته دوباره داد زد که پیاده شو منم یا اشک پیاده شدم بعدم گفتم اصلا دیگه برنگرد 

یه نیم ساعت بعد اومد خونه اصلا انگار نه انگار رفت تو اتاق سرش تو گوشی من تو حال جا انداخته بودم بعد رفتم گفتم اینجا جایی برات نیست مگه نگفتم برنگرد اصلا به خیالشم نیاورد منو بعدش  بهش پیام دادم دیگه پیش من جایی نداری جایی برات نیست تموم شد از این به بعد زندگی نمیکنم فقط تحملت میکنم دیگه تو قلبم جایی برات نیست اصلا تنهام بزار برو الآنم خوابه تو اتاق منو پسرمم تو حال  

شب‌هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...

شوهرت چرا این رفتار رو کرد ؟؟😐🙄 

به نظرم حق با تو بوده

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم ، مواظب حرف زدن خودت باش ، حالا اومدن دیگه ، قهر کردی به بهانه بچه نیم ساعت تو ماشین ، آخرشم غر زدی ، 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 حالا برو منت کشی ، بدو دختر خوب

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
خیلی کارش بد بود راحت نبخشش

هیچ وقت هیچ تلاشی برای این که آشتی کنیم نمیکنه همیشه من دلم می لرزه آشتی میکنم

شب‌هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...

وااا چش بود ؟ولی اسی یه چیزی بهت بگم بجا اینهمه حرف زدن و پیام دادن بهش بی توجهی دردناک تره اینجوری میدونه حواست بهش هست و دائما بهش فک میکنی اما وقتی بی توجهی کنی انگار که اصلا وجود نداره بدتر عذاب وجدان میگیره ،البته منظوریم اصلا این نیست که بسوزی و بسازی فقط میگم توجه نکن بهش اصلااا

شوهرت چرا این رفتار رو کرد ؟؟😐🙄  به نظرم حق با تو بوده

خودمم نمی‌دونم برای همین دارم میسوزم

وا حرفات یکم سنگینه برای یه بحث به این معمولی ای.

شما اشتباه از خودته.

اونجا که گفت خانواده مم بگم میگفتی عزیزم میشه امشبو دوتایی باشیم.وقتی راحت قبول کردی نباید ناراحت باشی...اونم ناراحته ازینکه رفتی تو ماشین نیم ساعت.حتما خانوادشم چیزی گفتن که نتونسته بگه 

ولش کن دیگ محلش نزار اونم جوگیره 

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️
کار همسر ت بد و وحشیانه بود ولی تو چرا زود اس دادی و اون حرفا رو زدی ؟

چون عصبی بودم باید یه کاری میکردم