monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5995 عنوان توروخدا بیاین دارم دیونه میشم 142 بازدید | 9 پست سلام چندروزه حس میکنم یکی بغلم کرده هرسریم فک کردم مامانمه اما برمیگردم میبینم یاخونه نیست یا پیش من نیست کلادارم دیونه میشم توروخدا کسی میدونه چیکارکنم😔 فقط حس میکنم نمیتونم ببینم اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️ 1402/10/04 | 02:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazi7598 عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 21234 اگه ب جن فکر میکنی ی سنجاق قفلی باز کن آماده دستت باشه اگه حس کردی سریع فرو کن تموم میشه میره
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5995 یعنی چی بغلت کرده وقتی میخابم انگار یکی دستشو میندازه دورکمرم🥲فقطم موقع خاب 🥲 اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5995 اگه ب جن فکر میکنی ی سنجاق قفلی باز کن آماده دستت باشه اگه حس کردی سریع فرو کن تموم میشه میره نمیدونم 😞ی مدت اینجوری شدم اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
yektaparast1 عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 785 وقتی میخابم انگار یکی دستشو میندازه دورکمرم🥲فقطم موقع خاب 🥲 نگران نباش گاهی وقتا چون تمرکز میکنی شاید جریان خون تو رگای دور شکمتو احساس میکنی و همین حس سنگینی میده ب ادم
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5995 نگران نباش گاهی وقتا چون تمرکز میکنی شاید جریان خون تو رگای دور شکمتو احساس میکنی و همین حس سنگینی م ... 😥یبار اول صبح بود دوبارشم نصف شب ی مدت حس میکنم یکی خونس سایه میبینم اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
yektaparast1 عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 785 😥یبار اول صبح بود دوبارشم نصف شب ی مدت حس میکنم یکی خونس سایه میبینم همیشه ایت الکرسی بخون خودتو بسپار دست خدا مگه به خدا ایمان نداری؟
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5995 همیشه ایت الکرسی بخون خودتو بسپار دست خدا مگه به خدا ایمان نداری؟ ربطی نداره ولی برام سوال شد من چرا اینجوری شدم شوهرم میگه کم کم ازت دارم میترسم اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
yektaparast1 عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 785 ربطی نداره ولی برام سوال شد من چرا اینجوری شدم شوهرم میگه کم کم ازت دارم میترسم ربطش ایمانیه که بهت قوت قلب و آرامش در امان بودن بهت میده . سعی کن ذهنتو آزاد کنی از این افکار . فقط به خودت اسیب میزنی چیز دیگه یی این افکار نداره