2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین دارم دیونه میشم

142 بازدید | 9 پست

سلام چندروزه حس میکنم یکی بغلم کرده هرسریم فک کردم مامانمه اما برمیگردم میبینم یاخونه نیست یا پیش من نیست کلا

دارم دیونه میشم توروخدا کسی میدونه چیکارکنم😔 فقط حس میکنم نمیتونم ببینم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی بغلت کرده 

وقتی میخابم انگار یکی دستشو میندازه دورکمرم🥲فقطم موقع خاب 🥲

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
اگه ب جن فکر میکنی ی سنجاق قفلی باز کن آماده دستت باشه اگه حس کردی سریع فرو کن تموم میشه میره

نمیدونم 😞ی مدت اینجوری شدم 

نگران نباش گاهی وقتا چون تمرکز میکنی شاید جریان خون تو رگای دور شکمتو احساس میکنی و همین حس سنگینی م ...

😥یبار اول صبح بود دوبارشم نصف شب  ی مدت حس میکنم یکی خونس سایه میبینم  

همیشه ایت الکرسی بخون خودتو بسپار دست خدا مگه به خدا ایمان نداری؟

ربطی نداره ولی برام سوال شد من چرا اینجوری شدم 

شوهرم میگه کم کم ازت دارم میترسم

ربطی نداره ولی برام سوال شد من چرا اینجوری شدم  شوهرم میگه کم کم ازت دارم میترسم

ربطش ایمانیه که بهت قوت قلب و آرامش در امان بودن بهت میده . سعی کن ذهنتو آزاد کنی از این افکار . فقط به خودت اسیب میزنی چیز دیگه یی این افکار نداره