2777
2789
عنوان

کنکور

103 بازدید | 6 پست

سلام ی سوال کنکوری داشتم من توی فلسفه و منطق و ریاضی مشکل دارم

کسیو دیدید ک بتونه با حذف ۲.۳ درس ینی اونارو اصلا نزنه توی کنکور ولی بقیرو بالا بزنه رتبش پایین هزار باشه؟

من هدفم فرهنگیان و از ۱ دی شروع کردم کنکورم اردیبهشت 

تاپیک کنکورم رو ببین…

یچیزی بگم حرفای قشنگی‌زدی تو تاپیکت 

ولی شاید هر کس دیگه ای جز من هم نظر و داشته باشه ب نظرم اینکه گفتی اگ برای مثال استعدادشو نداری وقتی طرف عاشق رشته حقوقه و جز رشته ای انسانی راه دیگه ای نداره.

چجوری بیاد از ارزوش از هدفش بگذره بگه چون استعداد ندارم. 

من اونقدر آدم دیدم ک قصد توهین ندارم ولی ادم‌نگاشون میکنه 

اصلا اونقدری حافظه قوی ندارن یا معدل خوبی ندارن ولی مثلا رشته دندون پزشکی قبول شدن

بخاطر همین ب نظر من کسی ک عاشق یچیزی باشه من خودم‌عاشق فرهنگیانم.عاشق معلمی.

بنظرم کسی اگ واقعا از ته دلش یچیو بخاد همه سختیاشو بجون میخره حتی اگ حفطیاتشم خوب نباشه یا ب قول خودتون استعداد نداشته باشه اونقدری تمرین میکنه تا مطلبو یاد بگیره لازم باشه شبو روز میشینه درس میخونه تا ب هدفش برسه چون برا کسی عاشق ی شغلیه فاجعست ک بخواد از اون بگذره 

الانم نمیدونم خودتون چجوری تونسین با علاقه ای ک ب رشته تجربی داشتین الان رشته حقوق بخونین؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یچیزی بگم حرفای قشنگی‌زدی تو تاپیکت  ولی شاید هر کس دیگه ای جز من هم نظر و داشته باشه ب نظرم ا ...

منظور من استعداد ذاتی نیست… اینکه توی ذات طرف حفظات باشه یا محاسبات مد نظرم نیست.

اینکه عاشق ی چیزی باشی و حتما بهش میرسی فقط ی شعاره … ی عالمه ادم هستن ک واقعا خیلی چیزا رو دوست داشتنه ولی بهش نرسیدن ، چون واقعا نمیشده و موانع مختلفی بوده.

من همیشه از محاسبات فراری بودم ( ن ک استعدادش رو نداشته باشم و …) اصلا خوشم نمیومد از محاسبات واسه همین نمیخوندم و نتونستم کنکور تجربی موفق بشم. تو تاپیکم گفتم عاشق مشاغل تجربی ام ن رشته اش… هنوزم مشاغلش رو دوست دارم ولی واسه رسیدن بهش باید از سد رشته تجربی میگذشتم.

درمورد الانم ک حقوق میخونم ، من آدم بسازی ام خیلی زود خودمو با شرایط وفق میدم چون اگه ندم فقط خودمو اذیت میکنم ، از طرفیم با اینکه عااااشق رشته حقوق نیستم ولی ازش بدم نمیاد تازه برام جالبم هست.

زندگی همیشه اونجوری ک ما میخواییم پیش نمیره 🥲 گاهی اوقات مجبوریم کارایی رو انجام بدیم که برامون خوشایند نیست ولی مهم اینه ک شرایط رو بپذیریم ، کاری ک من کردم و دارم ازش لذت میبرم. 

اگه عاشق ی رشته هستی با خودت رو راست باش ، ببین از پسه موانع سر راهت بر میای یا نه ، هر ادمی ی ظرفیت معینی داره. بخواییم بیشتر از ظرفیتمون انتخاب کنیم فقط سرخورده میشیم.

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

منظور من استعداد ذاتی نیست… اینکه توی ذات طرف حفظات باشه یا محاسبات مد نظرم نیست. اینکه عاشق ی چیزی ...

نمیدونم والا هر کی ی نظری داره.ولی برام سواله اینکه نوشته بودی من س سال معدلم بالای ۱۹ بوده چجوری شده پشت کنکور فهمیدی ک استعداد نداری.تو وقتی معدلت بالا ۱۹ شده این نشون میده ک بلد بودی استعدادشم داشتی نمره ۱۹ الکی نیس ک .این نمره ام از جای دیگ نیاوردی ک

هرچیه موفق باشی 

در اخرم حرفم اینه ک هرکی ی نظری داره و حرفایی ک زدی شاید باعث بشه خیلیا سرد بشن مثلا من ب شخصه خودم یکم دیر حفظ میشم رشتم انسانیه از وقتی حرفاتو خوندم میگم شاید منم نتونم استرس افتاد تو دلم.اط طرفیم من ب این قبولی خیلی نیاز دارم.چون اگ نشه کلا همه چیم بهم میخوره. بخاطر همین امیدوارم آدمایی مث من حرفاتو نخونده باشن چون انگار آب یخ ریختی رو کلشون

نمیدونم والا هر کی ی نظری داره.ولی برام سواله اینکه نوشته بودی من س سال معدلم بالای ۱۹ بوده چجوری شد ...

من پشتکارم عالیه عاااالی

مثلا از ریاضی بدم میومد ، ولی ی جوری میخوندم ک ۲۰ شم ، فقط واسه نمره میخوندم نه واسه یادگیری ، برا همین تو کنکور لنگ میزدم…نمره همیشه ملاک خوبی واسه زرنگ بودن نیس.

ممنون ک نظرت و گفتی دوستم🤍😘 اگه امکان ویرایش بود پستم رو ویرایش میکردم تا اشتباه برداشت نکنن بچها.

درمورد رشته و کنکورتم هر سوالی داشتی توی تاپیک بپرس🪴🤍

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰