2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی دلم گرفته شوهرم بینهایت بهم احساس بی ارزشی میده خیلی دلسردم ازین زندگی که توش هیچ الویتی ن ...

عزیزم توم مقابله کن و مثل خودش رفتار کن

لطفا برای عاقبت بخیری برادرم یه صلوات بفرستین🌱خدایا مراقب عزیزام باش🌱

برام دعا کنید . خسته شدم یه مباه کردم ادرشوهر دارم مثل مار افعی هست .شوهرم سمت خودش کشونده . شوهرم یاد میده شوهرمم میاد با من دعوا میکنه . ۴ ماه شوهر ورداش برد ‌خونه خودش نگه اش داشته بود .  شوهرم خودش برگشت یه ماه  آروم بودیم . مادرشوهرم دوباره شروع کرده . میخاد  زندگی ما رو از هم بپاشه . به شوهرم میگفته زن ات دیوانه است .منو از چشم شوهرم بندازه . دعوا بشه . منم یه لحظه عصیانی شدم گفتم چیکار کردم روسری اش کشیدم پایین شلوارش در اوردم به من میگفته ج    نده .د به شوهرم میگفته زن ات ج ند ه هست اشتباه کردم باید سکوت میکردم . میره به مادرش خبر میده مادرش بدتر میکنه . چیکار کنم . 

برام دعا کنید . خسته شدم یه مباه کردم ادرشوهر دارم مثل مار افعی هست .شوهرم سمت خودش کشونده . شوهرم ی ...

کلا همینه، دیوانت میکنن بعد که تو یه کاری میکنی همه تقصیرا میوفته گردن تو

شوهر بچه ننه درست بشو نیست، خودم یکیشو دارم