2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی دلم گرفته شوهرم بینهایت بهم احساس بی ارزشی میده خیلی دلسردم ازین زندگی که توش هیچ الویتی ن ...

عزیزم توم مقابله کن و مثل خودش رفتار کن

لطفا برای عاقبت بخیری برادرم یه صلوات بفرستین🌱خدایا مراقب عزیزام باش🌱

برام دعا کنید . خسته شدم یه مباه کردم ادرشوهر دارم مثل مار افعی هست .شوهرم سمت خودش کشونده . شوهرم یاد میده شوهرمم میاد با من دعوا میکنه . ۴ ماه شوهر ورداش برد ‌خونه خودش نگه اش داشته بود .  شوهرم خودش برگشت یه ماه  آروم بودیم . مادرشوهرم دوباره شروع کرده . میخاد  زندگی ما رو از هم بپاشه . به شوهرم میگفته زن ات دیوانه است .منو از چشم شوهرم بندازه . دعوا بشه . منم یه لحظه عصیانی شدم گفتم چیکار کردم روسری اش کشیدم پایین شلوارش در اوردم به من میگفته ج    نده .د به شوهرم میگفته زن ات ج ند ه هست اشتباه کردم باید سکوت میکردم . میره به مادرش خبر میده مادرش بدتر میکنه . چیکار کنم . 

برام دعا کنید . خسته شدم یه مباه کردم ادرشوهر دارم مثل مار افعی هست .شوهرم سمت خودش کشونده . شوهرم ی ...

کلا همینه، دیوانت میکنن بعد که تو یه کاری میکنی همه تقصیرا میوفته گردن تو

شوهر بچه ننه درست بشو نیست، خودم یکیشو دارم

2790
2778
2791
2779
2792