2777
2789

هرروز بحث

هرروز دعوا 

هرروز سرزنش 

هرروز فحش

سرکوفت 

و هزار درد و کوفت دیگه 

نمیذارن خودم تکون بخورم 

حتی تا حوزه آزمون امتحانم که قلمچی میرم نمیذارن با آژانس برم با ۱۹ _۲۰ سال سن 

و از اون ور هر جمعه موقع امتحان بحث سر اینکه کی منو ببره ، 

میگرن مزمن دارم داغونم کرده 

و مجبورم برم یه شهر دیگه دکتر 

چون دوسال دکترای شهر خودمون رفتم فایده نداشت 

الان باز همه با هم دعوان که من نمی‌برم من فلان میکنم من با اتوبوس همراهش نمیرم و .... 

جالب هم هست اونجا هم خونه داریم و مشکلی بابت جا نیست و کلا دو ساعت راهه 

شروع کردم گریه کردن گفتم نمی‌خوام هیچکس ببرتم ولم کنید کاش سال دیگه برم از این شهر خودم برای دردام دکتر برم نه شما😭 

من چهار ماهه پریود نشدم دکتر نبردنم در این حد واسه خانوادم مهم نیستم... 

تنبلی تخمدان شدید دارم توی این سن و مادرم میگه چیکارت کنم....

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

بابا صبر صبر صبر

دانشگاه هم رفتی میگی چرا تموم نمیشه برم کار

کار که رفتی میگی چرا ساعت کاری تموم نمیشه برم خونه

خونه که باشی که میگی کاش زودتر وقت کار بشه

بعدم میگی کاش زودتر بازنشسته بشم 

اگه بدون صبر بری جلو تا اخر فقط خودت حرص میخوری

بابا صبر صبر صبر دانشگاه هم رفتی میگی چرا تموم نمیشه برم کار کار که رفتی میگی چرا ساعت کاری تموم ن ...

من چندساله پشت هستم

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از من دانشجو بشنو دوران دانشجویی درسته خوبه ولی سختیای خودشم داره در واقع دانشگاه رفتن تنها راه حلش نیست انگار میخوای صورت مسئله رو تغییر بدی شما از حرفات مشخصه آزادی و اعتماد میخوای که مطمئن باش بخودی خود با گذر زمان بدست میاد ...

من اصلا دوست ندارم با گفتن دانشگاه بده میخوای بیای چیکار حالتو خوب کنم این حرف دروغه بجاش میگم بخون امسالو تمومش کن برای همیشه یه رشته خوب بیاری ایندت تامین شه...من خودم چندسال پشت بودم اخرین سال توی ۴ ماه با کلی شرایط بد روحی و یه سری اتفاقات تلخ(مرگ نزدیکان) خوندم و رتبم از ۵۰ هزار شد ۱۰ هزار درحالیکه من سال قبل و سال های قبل ترش از خود روز کنکور استارت زدم تا سال بعد اما ۴۰ هزار و ۵۰ هزار شدم مطالعم کیفیت نداشت صرفا وقتو میگذروندم بگم اره من ۱۰ ساعت خوندم وجدانم راحت باشه