2777
2789

یکی از فامیلای دورمون یک مشکلی داره ولی خودش نمیدونه مامان و باباش بچه که بوده از هم طلاق گرفتن که این دختر دست مامانش بوده تا الان ولی خب باباش یک مشکلی داره که چون معتاد بوده و ترک کرده به شدت آسیب دیده و هیچی نمی‌فهمه مامانش دوباره ازدواج کرده ولی شوهرش مرده و ازش یک پسر داره حالا مشکل اصلی اینجاست که مامانش میخواد این دختر رو به بهزیستی بده چون با دوستای مدرسه میره بیرون وای خب طفلک ۱۵ سالشه مامانش نمیدونم واقعا چه دلی داره که میخواد تحویل بهزیستی بده حالا اطرافیان میتونن کاری واسه این دختر کنن؟نمی‌دونم واقعا به مامانش چی میشه گفت چون خودم حدود یکی ۲ سال ازش بزرگترم درکش میکنم به شدت سخته داخل این سن   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بره پیش مادر بزرگ پدریش اگه زنده ست ولی بهزيستي نه مردم جامعه این دخترا رو اذیت می‌کنند و ممکنه تحقیرشون کنند 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بهزیستی قبولش نمیکنه

چرا میگیره 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

مگه بهزیستی اصلا قبول میکنتش؟ 

نمیدونم ولی خب عمه هاش امروز داشتن به مامانم میگفتن که یعنی چیکار کنن نذارن مامانه کاری کنه طفلک خودش خبر نداره که قراره مامانش چیکار کنه 

زنه بچه خودشو داره رد میکنه پسر شوهر دومو نگه داره؟؟!!😐 بیرون رفتن بهانس دنبال سومیه خاک تو سرش کنن

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡