2777
2789
عنوان

یک لحظه بیاین مسئله زندگی یک دختر۱۵ سالس

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 19 پست
احتمالا مامانش یه لاشیه که دنبال بهانه هست این رو از سرش باز کنه بره دنبال کثافت کاری

دیکه این تهمته اگه میخواست بره کثافت کاری پسرش هم رد میکرد

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای قلبم درد گرفت نمیتونه پیش مادر بزرگش زندکی کنه؟؟

نمیدونم فکر نکنم آخه اونم خیلی پیره قندش هم بالاس دختراش که عمه های دختره میشن از مادربزرگه مراقبت میکنن که باز عمه هاش میخوان یعنی نذارن ولی خب از طرفی هم میگن ما نمیتونیم زندگی داریم 

نمیدونم فکر نکنم آخه اونم خیلی پیره قندش هم بالاس دختراش که عمه های دختره میشن از مادربزرگه مراقبت م ...

خب این بنده خدا میمونه مراقب مادر بزرگش ...عمه هاشم برن سر زندگی خودشون ...چی میشه مگ این نگهداری میکنه از مادر بزرگش 

این حجم بی عاطفگی رو درک نمیکنم 

من خودم ۲۳ سالمه اگ میتونستم میاوردمش پیش خودم همسن خواهر کوچیکمه خیلی ناراحت شدم😪😪😪😪

بخدا من الان دو تا بچه گربه بیچاره پشت بوم ساختمون بودن داشتن یخ میزدن کلی فکر کردم چکارشون کنم یه هفته از ترس اینکه سردشون بشه خواب خوراک نداشتم ..اخر بردم گزاشتم پارک ساعی ..تو تهران گربه هارو اونجا میزارن ..امروز با همسرم اشکمون در اومد ...نمیتونستم نگهشون دارم خودم گربه دارم کنار نمیاد باهاشون ...بعد مردم چقدر سنگ دلن خدا از اون مادر نگذره