2789
عنوان

بیاید مشورت

48 بازدید | 7 پست

من الان یه جایی کار میکنم خیلی سر و صدا هست عصبی میشم خصوصا که درونگرا هستم ، حقوقشم کمه سه تومنه 

قبلا یه جایی منشی کتابخونه میخواست مراجعه کردم بهم زنگ‌ نزدن دوماه پیش بود

حالا دو باره آگهی زده برای منشی

به نظرتون دوباره مراجعه کنم؟ حقوقش دو تومن بیشتره، تازه یه محیط آرومه خودمم که میخوام مطالعه کنم میتونم اونجا کتاب بخونم

گفتن رزومه بفرستید

براش چی بنویسم؟ بگم قبلا یه بار اومدم تماس نگرفتید دوباره گفتم شانسمو امتحان کنم!؟ بهش بگم‌ الان جایی مشغولم چون دنبال یه جای آرومم میخوام شغلمو عوض کنم!؟

آخه من صبحا سر کارم معمولا هم برای مصاحبه صبح وقت میدن؛ باید یه بهونه ای داشته باشم که صبح نمیتونم برم‌مصاحبه البته فقط پنج شنبه و جمعه ها صبح نمیرم وقتم آزاده؛ نمیتونم این کار رو هم همینجوری رهاش کنم چون به سختی میتونم کار پیدا کنم و همین سه تومن هم فعلا درآمد خوبیه،

لطفا چندتا جمله قشنگ بگید و بگید دقیقا در مورد مسائل بالا چی بگم

***** از اینکه کامنت نمیذارید وای چقد حقوقت کنه، کار زیاده چرا این کار، آخی و ... ؛ همین الان ولش کن

ممنون میشم در مورد مسئله ای که طرح شد اگه جیزی به ذهنتون میرسه راهنمایی بفرمایید

نگو یه بار اومدم و نگو الان سرکاری

رزومه ات باید توی ورد درست کنی و پی دی افش کنی

آماده داشتی باشی فقط همین فایل براش بفرستی

من کارم توی تایپ و رزومه درست کردنه

خواسای قیمت مناسب درست میکنم

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

بنظرم فقط رزومه بفرستی کافیه لازم به توضیحات اضافه نیست که بگی قبلا هم فرستادم و اینا

اگر باهات تماس گرفتن بگو من بعدازظهر ها و پنجشنبه میتونم بیام برای مصاحبه

و کار الانت رو هم به هیچ عنوان از دست نده تا کار جدید پیدا کنی 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم فقط رزومه بفرستی کافیه لازم به توضیحات اضافه نیست که بگی قبلا هم فرستادم و اینا اگر باهات تما ...

آخه وقتی برم متوجه میشه دو ماه پیش بوده ؛ شاید کمتد از دوماه؛

میگه شما قبلا هم‌اومده بودید

حالا اگه توی رزومه نگم موقعی که میرم برا مصاحبه حضوری میپرسه یه چیزی باید داشته باشم که بگم

باید علت اینکه اینقد راغب بودم که دوباره مصر شدم و اومدم برای مصاحبه با اینکه دفعه قبل پذیرش نشدم رو بگم و اینکه  ؛  ایا الان سر کار هستم و چرا نمیتونم صبح شنبه تا چهارشنبه برم برا مصاحبه رو بگم

ببین هیچ کدوم از حرفای بالا را نگو فقط تحصیلاتت بنویس مهارت هاتو دوره هایی که رفتی  همین بر ...

آخه وقتی برم متوجه میشه دو ماه پیش بوده ؛ شاید کمتد از دوماه؛

میگه شما قبلا هم‌اومده بودید

حالا اگه توی رزومه نگم موقعی که میرم برا مصاحبه حضوری میپرسه یه چیزی باید داشته باشم که بگم

باید علت اینکه اینقد راغب بودم که دوباره مصر شدم و اومدم برای مصاحبه با اینکه دفعه قبل پذیرش نشدم رو بگم و اینکه  ؛  ایا الان سر کار هستم و چرا نمیتونم صبح شنبه تا چهارشنبه برم برا مصاحبه رو بگم