2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
به نظرتون قبولی تو کنکور با رتبه بالا به هوش ربطداره یانه

به هیچ عنوان

فقط و فقط تلاش

شاید قدیم ترا هوشم تاثیر داشت ولی چندین ساله ریتم کنکور کلا تغییر کرده

افراد نخبه ای میشناسم که درست نخوندن و به اون چیزی که میخواستن نرسیدن

افرادی هم بودن که با هوش کاملا معمولی بهترین رشته و دانشگاه قبول شدن

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂

آدم میشناسم به گفته همه اطرافیان و دبیراش فوق العاده با استعداد...ولی درست درس نخوند ریاضی رو ۴۰ درصد بیشتر نزد

آدمم میشناسم با ضریب هوشی کاملا متوسط انقدر تلاش کرد که ریاضی رو بالای ۸۰ زد

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
به هیچ عنوان فقط و فقط تلاش شاید قدیم ترا هوشم تاثیر داشت ولی چندین ساله ریتم کنکور کلا تغییر کرده ...

من دیپلم انسانی ام و میخوام پزشکی بخوانم نمیدونم میتونم قبول شم یانه ۲۰سالمه میخواستم امسال شرکت کنم ولی نمیتونم بخاطر مشکلات و و دغدغه هایی که داشتم نتونستم شروع کنم ولی میخوام برای سال بعد شرکت کنم شاید قبول شم

من دیپلم انسانی ام و میخوام پزشکی بخوانم نمیدونم میتونم قبول شم یانه ۲۰سالمه میخواستم امسال شرکت کنم ...

حتما شرکت کن

فقط و فقط تلاش کن

چرا از همین حالا شروع نمیکنی؟!

خواهر خودم از ۳ روز پیش شروع کرده برای کنکور تیر