2777
2789
عنوان

ازدواج خواهرم بامرد مطلقه

803 بازدید | 47 پست

خواهر ۲۳ سالم میخواد زن یه پسر مطلقه ۳۳ ساله بشه

من وقتی شنیدم این جریانو فوق العاده ناراضی بودم پدرمم اصلا اجازه نداده واسه خواستگاری بیان 

ازقضا وحکمت خدا یه روز رفتم یه مغازه که اون پسرهم اونجا حضورداشت من پسره رو قبلا ندیده بودم ولی نمیدونم چرا به دلم افتاد این همون خواستگاره خواهرمه به شوهرم گفتم مشخصاتشو دادم شوهرم گفت خودشه پیج اینستاشو اورد عکساشو دیدم خودش بود

پسره فوق العاده با شخصیت خوش تیپ خوش هیکل بود شغل ودامدشم خوبه . علت جداییشونم به خاطر زنش بوده بارها بهش خیانت کرده یه شهراینومیدونن

هیچکس نمیگه این پسربدیه تنها عیبش فقط زن طلاق دادنشه

خانوادم اصلا حتی اجازه نمیدن واسه خواستگاری بیان حالا چون من این پسروازنزدیک دیدم و به نظر  پسرخیلی خوبی میومد حالا خواهرم میگه من باید بهش کمک کنم وخانوادمو واسه ازدواجش راضی کنم 

موندم این وسط چکارکنم

هیچ وقت زن به تنهایی مقصر طلاق نیست. این رو خوب یادت باشه

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم خوبه مطلقه با مطلقه ازدواج کنه

چون هردو تجربه شکست دارن و اون شور و شوق عشق اول رو ندارن

مجرد هم با مجرد 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بگو فکر کنید پسر خودتون همین مشکلو داشت گناه نکرده خوب یه راه اشتباه و پایان داده بلاخره باید زن بگیره مهم خوشبختی خواهرتونه 

بهترین چیز تو دنیا محبت و مهربانیه🥰 دل تنگو باید چکارش کرد

نه شما از خوبیه پسرو بگو ولی کاری نکن وقتی راضی شدن یدف یه اختلاف کوچیک داشتن بگن تو گفتی خوبه ها ..درضمن از خود زنش که نپرسیدن علت طلاقش چیه فقط شنیدین خیانت بوده ...یه طرفه س باید از دوطرف این سوال پرسیده شه ...