2777
2789
عنوان

ازدواج خواهرم بامرد مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 47 پست
بنظر من بهترین راه اول توکل بر خدا و بعد تحقیق در مورد ازدواج قبلی و زندگی فعلی این اقا و کمک گرفتن ...

حالا خواهرمو پسره تصمیم دارن قبل ازخواستگاریه مجدد برن پیش روانشناس واگه روانشناس تاییدشون کردواسه ازدواج دوباره پسره اقدام کنه واسه خواستگاری . ولی مشکل این وسط اینه که پدرم به هیچ عنوان اجازه نمیده حتی واسه خواستگاری بیان خونمون. وچیزی که من تازه فهمیدم ایناباهم بیرون هم میرن . من ازآبروریزیش میترسم موندم ب۶ پدرم بگم اینو یانه

حالا خواهرمو پسره تصمیم دارن قبل ازخواستگاریه مجدد برن پیش روانشناس واگه روانشناس تاییدشون کردواسه ا ...

ببین گلم اول خواهرشما تنها باید بره پیش مشاور پدر ومادرتم بعداز صحبت خواهرتون با مشاور بامشاور حرف بزنن اون باهم مشاور رفتن برا پله بعد 

و اینک بنظرم ب پدرت مستقیم و همه چیو نگو چون ممکن بدتر لج لجبازی شه ولی بشین باهاشون صحبت کن بگو بابا اگ شما بزاری اجی بره تنها مشاور بعد خودتونم بیاین تحقیق هم بکنین اگ نتیجه منفی شه اجی منطقی میذیره بیاین باش حرف بزنین بگین که اول مشاوره میریم و تحقیق اگر نتیجه منفی شد توهم باید منطقی کناربیای اگ هم بنا به فکرکردن شد راهش میدیم اما بازم نتیجه مثبت قطعی نیس فکر وشناخت بیشتر انجام میدیم اگر واقعا ب صلاحتون بود 

اینطوری اجی هم گارد نمیگیره ولی اگ شما فقط بگین نه نه اجی جوونه کم تجربه است کم سن  ممکن بیفته تو لج و کار ورفناری انجام بده که ب صلاح خودش و بقیه نیس پس شما کگه بزرگترزین این راه بیاین بهتر 

از اون ور ی روز خواهرت ببر خونت باش خواهرانه حرف بزن بگو من خیلی دوست دارم تو باعشق و علاقه ازدواج کنی ولی دلم میخاد قبلش مطمعن شی دلت جای درستی رفته من نمیگم صرفا چون مطلقه است حتما بد ولی مجردم بود ما تاخوب تحقیق نمیکردیم و مشاورم نمیرفتیم دوست نداشتیم بی گدار ازدواج کنی حتی اک مجرد بود من دلم میخاد کمکت کنم تصمیم درستی بگیری راهشم اینک فعلا رفتارهای هیجان زده انجام ندی میدونم دوسش داری و دوستت داره اما حالا دیگ وقت سنجش این احساس با ترازوی عقل شما اونقدی که باید تواشنایی همو میشناختین دیدین همو دیگ حالا که بحث با ازدواج رسیده دیدن  زیا هم و ... کمکی به اشنای شما از هم نمیکنه بلکه ممکن مانع از عمل منطق بشه پس اجازه بده فعلا ارتباطتون محدودترباشه تا هردو فرصتی داشته باشین برا فکر وتحقیق بیشتر بعدش اگ ب این نتیجه رسیدین و رسیدیم ک فکر واشنایی ادامه پیدا کنه زیر نظر خانواده ها اشنایی ادامه میدین . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پروفایل پسره تواینستا دوتادست بودخوب که دقت کردم دیدم دست دختره دست خواهره خودمه😭😭من ازاین وآبروری ...

خواهرت چه خله    مرد مطلقه هزااارایراد داره بخدا     یه زن از سره خوشی   طلاق نمیگیره!

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 29 دقیقه پیش
2791
2779
2792