2777
2789

منم ۹ هفتمه همش سمته چپم درد میکنه جنین سمته چپمه اینجا خوندم سمته چپ باشه دخترهس ولی نمیدونم چقدر درسته البته سلامتیش برام خیلی مهمتره بازکنجکاوم 

۱۴۰۲/۶/۱۶                                        خدایا ۲۱ روز به تولد۳۰ سالگیم مونده خودت بزرگترین هدیه زندگیمونوبهمون بده صحیح وسالم ...ومارو به مقام زیبایه مادروپدر برسون  آرسام مَن. منوپدرت بی صبرانه منتظرتیم ❤❤دلم خیلی روشنه .......         خدایا شکرت ۲۹آبان بی بی چکم مثبت شد خدایافرزندم رو به تومسپارم وسلامت ازتومیخوامش💙💙 قندعسل مامان برایه درآغوش گرفتنت لحظه شماری میکنم عشق مامان💙💙

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم ۹ هفتمه همش سمته چپم درد میکنه جنین سمته چپمه اینجا خوندم سمته چپ باشه دخترهس ولی نمیدونم چقدر د ...

ولی یادمه تاپیکای چندسال پیش ک ديدم میگفتن ما پسر داریم همش چپه

میشه حالتاتو بگی عزیزم نی نی سمت چپ بود یعنی؟

از هفته 4استفراغ و حالت تهوع بودم تا پنج ماهگی  خیلی هم تنبل بودم میگفتن دختره... همش میخوابیدم. چیزای شور وشیرین دوست داشتم ک میگفتن شوری واسه دختره اما پسر شد... 

خدایا شکرت🙏🏽

از هفته 4استفراغ و حالت تهوع بودم تا پنج ماهگی  خیلی هم تنبل بودم میگفتن دختره... همش میخوابیدم ...

من سر پسرم ک عاشق نمک بودم و فشار گرفتم 

شوری میدونم دختر نیست

همه حالتام با بارداری اول فرق میکنه

بسلامتی بغلش کنی عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   miss_reyhane  |  1 ساعت پیش