2777
2789

منم ۹ هفتمه همش سمته چپم درد میکنه جنین سمته چپمه اینجا خوندم سمته چپ باشه دخترهس ولی نمیدونم چقدر درسته البته سلامتیش برام خیلی مهمتره بازکنجکاوم 

۱۴۰۲/۶/۱۶                                        خدایا ۲۱ روز به تولد۳۰ سالگیم مونده خودت بزرگترین هدیه زندگیمونوبهمون بده صحیح وسالم ...ومارو به مقام زیبایه مادروپدر برسون  آرسام مَن. منوپدرت بی صبرانه منتظرتیم ❤❤دلم خیلی روشنه .......         خدایا شکرت ۲۹آبان بی بی چکم مثبت شد خدایافرزندم رو به تومسپارم وسلامت ازتومیخوامش💙💙 قندعسل مامان برایه درآغوش گرفتنت لحظه شماری میکنم عشق مامان💙💙

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم ۹ هفتمه همش سمته چپم درد میکنه جنین سمته چپمه اینجا خوندم سمته چپ باشه دخترهس ولی نمیدونم چقدر د ...

ولی یادمه تاپیکای چندسال پیش ک ديدم میگفتن ما پسر داریم همش چپه

میشه حالتاتو بگی عزیزم نی نی سمت چپ بود یعنی؟

از هفته 4استفراغ و حالت تهوع بودم تا پنج ماهگی  خیلی هم تنبل بودم میگفتن دختره... همش میخوابیدم. چیزای شور وشیرین دوست داشتم ک میگفتن شوری واسه دختره اما پسر شد... 

خدایا شکرت🙏🏽

از هفته 4استفراغ و حالت تهوع بودم تا پنج ماهگی  خیلی هم تنبل بودم میگفتن دختره... همش میخوابیدم ...

من سر پسرم ک عاشق نمک بودم و فشار گرفتم 

شوری میدونم دختر نیست

همه حالتام با بارداری اول فرق میکنه

بسلامتی بغلش کنی عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز