fifijoonam مدیر استارتر عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 616 عنوان جنسیت👶🏼👶🏼 131 بازدید | 8 پست مامانای عزیزمن همش چهار هفتمه ولی فقط سمت چپم تیر میکشه و سنگین میشه بعضیا میگن دختر یا پسر ی طرف مشخص هستن دقیقه؟ 1402/10/02 | 21:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرسام_آینده عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 750 منم ۹ هفتمه همش سمته چپم درد میکنه جنین سمته چپمه اینجا خوندم سمته چپ باشه دخترهس ولی نمیدونم چقدر درسته البته سلامتیش برام خیلی مهمتره بازکنجکاوم ۱۴۰۲/۶/۱۶ خدایا ۲۱ روز به تولد۳۰ سالگیم مونده خودت بزرگترین هدیه زندگیمونوبهمون بده صحیح وسالم ...ومارو به مقام زیبایه مادروپدر برسون آرسام مَن. منوپدرت بی صبرانه منتظرتیم ❤❤دلم خیلی روشنه ....... خدایا شکرت ۲۹آبان بی بی چکم مثبت شد خدایافرزندم رو به تومسپارم وسلامت ازتومیخوامش💙💙 قندعسل مامان برایه درآغوش گرفتنت لحظه شماری میکنم عشق مامان💙💙
fifijoonam مدیر استارتر عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 616 منم ۹ هفتمه همش سمته چپم درد میکنه جنین سمته چپمه اینجا خوندم سمته چپ باشه دخترهس ولی نمیدونم چقدر د ... منم
fifijoonam مدیر استارتر عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 616 منم ۹ هفتمه همش سمته چپم درد میکنه جنین سمته چپمه اینجا خوندم سمته چپ باشه دخترهس ولی نمیدونم چقدر د ... ولی یادمه تاپیکای چندسال پیش ک ديدم میگفتن ما پسر داریم همش چپه
avaybaran عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 6599 اصلا اکتفا نکن ب این حرفامن همه حالتام ب دختر میخورد ولی پسره نینیم خدایا شکرت🙏🏽
fifijoonam مدیر استارتر عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 616 اصلا اکتفا نکن ب این حرفامن همه حالتام ب دختر میخورد ولی پسره نینیم میشه حالتاتو بگی عزیزمنی نی سمت چپ بود یعنی؟
avaybaran عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 6599 میشه حالتاتو بگی عزیزم نی نی سمت چپ بود یعنی؟ از هفته 4استفراغ و حالت تهوع بودم تا پنج ماهگی خیلی هم تنبل بودم میگفتن دختره... همش میخوابیدم. چیزای شور وشیرین دوست داشتم ک میگفتن شوری واسه دختره اما پسر شد... خدایا شکرت🙏🏽
fifijoonam مدیر استارتر عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 616 از هفته 4استفراغ و حالت تهوع بودم تا پنج ماهگی خیلی هم تنبل بودم میگفتن دختره... همش میخوابیدم ... من سر پسرم ک عاشق نمک بودم و فشار گرفتم شوری میدونم دختر نیستهمه حالتام با بارداری اول فرق میکنهبسلامتی بغلش کنی عزیزم