2777
2789
عنوان

اگه بگم دوست دارم ازدواج کنم که....

295 بازدید | 27 پست

۲۸سالمه مجردم خواستگارهم ندارم ولی خیلی دوست دارم ازدواج کنم که باشوهرم برم پارک سینما باماشین بریم دوردور باموتوربریم بچرخیم بابام هم موتورداره هم ماشین ولی هروقت بهش میگیم ماروببربیرون بگردون میگه ماشینم بنزین نداره یه پارکی یه مسافرتی هیچ جامارونمیبره بهم میگه شوهرکن باشوهرت بروبیرون بگرد ۸ساله گواهینامه گرفتم ماشین بهم نمیده میگه چک بزن توصورتم ولی دست به ماشینم نزن کاش میشد یه شوهرخوب گیرم بیاد بافامیل هم بنابه دلایلی قطع رابطه کردیم ازصبح تاشب توخونه پشت گوشیم خواهرم ازدواج کرد خودشوراحت کرد ولی منکه فاتحه ازدواج روخوندم تادخترهای ۲۰ساله هستن کی میادسراغ من

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به قسمت اعتقاد داری؟ 

اگه قسمت تو یه ازدواج خوب باشه قطعا برات اتفاق میفته

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

کاری جز دعاکردن ازدست م برنمیاد

ب نیت ازدواج موفق شما واینکه خواستگار از غیب بیادبراتون و خوب وخوش اخلاق ومهربون و کاری و دست ودل باز و اصن همونجوری باشه که شمامیخای۳۰۰تاصلوات توختم صلوات م میفرستم انشاءالله ب همین زودیا تاپیک بزنی و بگی داری ازدواج میکنی وخوشحال م کنی انشاءالله انشاءالله انشاءالله

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"..........

خوب اگر شرایطش بود زودتر ازدواج میکردی

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
از رحمت خدا نا امید شدی؟

آره ناامیدشدم فامیلای خودمون کلی اذیتمون کردن باهاشون قطع رابطه کردیم ۶ماهه خواهرم عروسی کرده البته دوسال عقدبود فامیلای شوهرش اولاش خوب بودن حالاکه خرشون ازپل گذشته به ما کم محلی میکنن مالی نیستن همش ازصبح تاشب توخونه بابام نشده مارو بیرون ببره میگه شوهرکن به آرزوهات برس

میگم که خواستگارنداشتم وندارم خونمون برام جهنمه اونوقت میگن چرا بعضیا خودکشی‌میکنن

اهاا . 

انشالله ی ازدواج موفق داشته باشی

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
کاری جز دعاکردن ازدست م برنمیاد ب نیت ازدواج موفق شما واینکه خواستگار از غیب بیادبراتون و خوب وخوش ...

خداکنه منم یه روزی عکس نامزدیمو بذارم خداکه بامن قهره توبرام دعاکن شاید به حرف تو گوش کرد

خداکنه منم یه روزی عکس نامزدیمو بذارم خداکه بامن قهره توبرام دعاکن شاید به حرف تو گوش کرد

اگرلایق باشم دارم برات ۳۰۰تاصلوات رو می فرستم انشاءالله خبرحاجت روایی تون رو تاپیک بزنی انشاءالله

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"..........

امروز یه گلی رو دیدم به مراتب شرایط بدتری از اینی که گفتی رو داشت یعنی طوری که وقتی اومدم خونه گفتم کاش هیچ دختری تو شرایط اون خانم قرار نگیره

الان تاپیکت رو خوندم با خودم فکر کردم اون چی باید بگه

شما هنوزم هم فرصت داری 

اون طفلی خانوادش مانع ازدواجش شدن مانع رشد و پیشرفتش شدن فکر میکنم فقط داره یه نفس میکشه اونم با دل خون

اگه اون چیزی که امروز من دیدم و شنیدم رو می دیدی بدون شک هزاران بار خدا رو شکر میکردی

همیشه کسایی هستند که آرزو دارن جای ما باشن مایی که گاهی فکر می‌کنیم شرایطمون خوب نیست

پروانه پشت پیله اش حس کرد راهی هست و رفت شاید به راه بسته هم باید امیدی بست و رفت

عزیز دلم اهل کجایی از نظر چهره و استایل چجوری

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏