2777
2789
عنوان

گربه

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 27 پست
اره شیطونن خودم میخواستم موهاشو نم کوتاه ولی میترسم خرابکاری کنند شوهرم مخالفه برای همین آروم می‌خوا ...

ببین اگه مخالفه تا قانع نشده نیار چون هم خودت اذیت میشی هم مجبور میشی واگذار کنی حیوون ضربه روحی میخوره

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین اگه مخالفه تا قانع نشده نیار چون هم خودت اذیت میشی هم مجبور میشی واگذار کنی حیوون ضربه روحی میخ ...

بله قانع میکنم من خودم الان ۱۷ روزه عمل کردم رحم تخمدان در آوردم کیست داشتم دکترم گفته تا ۴ ماه طول می‌کشه تا کاملا خوب بشم تو این مدت راضیش میکنم 

بله قانع میکنم من خودم الان ۱۷ روزه عمل کردم رحم تخمدان در آوردم کیست داشتم دکترم گفته تا ۴ ماه طول ...

انشالله ..همیشه سلامت و تندرست باشی

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
انشالله ..همیشه سلامت و تندرست باشی

سلام عزیزم دارم شیمی درمانی می‌کنم تازه یه جلسه رفتم الان ۷ روزه حالم خیلی خوب نیست دکترم گفته ۶ جلسه هر ۲۱ روز یکبار 

برام دعا کن 

از دکترم پرسیدم عکس ریه گرفتم گفت ریت سالمه 

اما برای حیوان خونگی الان نمیتونی چون شیمی درمانی می‌کنی سیستم بدنت پایین میاد و ممکنه ازشون بیماری بگیری 

انشاا... خوب بشم و سرحال میرم به سرپرستی میگیرم 

سلام عزیزم دارم شیمی درمانی می‌کنم تازه یه جلسه رفتم الان ۷ روزه حالم خیلی خوب نیست دکترم گفته ۶ جلس ...

سلام عزیزم ..انشالله خدا بهت خیلی زود سلامتی بده..مشکلت چیه چجوری متوجه شدی ..توکل به خدا کن خوب میشی نگران نباش عزیزم 

سلام عزیزم ..انشالله خدا بهت خیلی زود سلامتی بده..مشکلت چیه چجوری متوجه شدی ..توکل به خدا کن خوب میش ...

تخمدان و رحم تومور داشت و مایع آسیت در حفره شکم و لگنم یکم پخش شده ۳ تا کیست بود بزرگ شده بود و این موجب شده بود قسمت اومنتوم که یه پرده در کنار شکم آب آورده بود و کامل تخمدان و رحم رو درآوردم بعد پاتولوژی گفتند باید شیمی درمانی کنم تازه جلسه اول انجام دادم آنقدر حالم بد شد تازه میگفتند جلسه اول چیزی نمیشه جلسات بعدیش شدید تره 

سلام عزیزم ..انشالله خدا بهت خیلی زود سلامتی بده..مشکلت چیه چجوری متوجه شدی ..توکل به خدا کن خوب میش ...

قسمت راست شکمم به شدت درد می‌گرفت و فقط بالا میاوردم و اسهال و سرفه و عطسه میکردم شکمم درد می‌گرفت از این علایم فهمیدم دیگه سونو دادم و موقع این اتفاق شکمم خیلی بزرگ میشد 

تخمدان و رحم تومور داشت و مایع آسیت در حفره شکم و لگنم یکم پخش شده ۳ تا کیست بود بزرگ شده بود و این ...

کاش کیست رو زودتر درمان میکردی ولی اینکه خارجشون کردی نود درصد راهو رفتی ..شیمی هم واسه اینه که سرایت نکنه و فعال نشه ...انشالله خیلی زود حالت اوکی میشه ..روحیه ت رو بالا ببر ..خودتو بیشتر دوست داشته باش ..ذهنتو قوی کن ارتعاشت بالا بره ..اصلا نگران نباش ..از خدا میخام بهت قدرت بده و به آسونی شیمی رو پشت سر بزاری. 

انشالله بعد بهبود یه حیوون میاری عزیزم

قسمت راست شکمم به شدت درد می‌گرفت و فقط بالا میاوردم و اسهال و سرفه و عطسه میکردم شکمم درد می‌گرفت ا ...

توکل بخدا ..خدا شفا دهنده همه دردهاست..انشالله زود خوب میشی یکم تحمل کن این روزا هم میگذره و روزهای خوب میاد

ممنونم عزیزم 🌹🌹💚😘

خاهش عزیزم مراقب خودت باش 😘💖