دلم میخواد یه گربه به سرپرستی قبول کنم ولی میگند آلرژی میاره مخصوصا برای دستگاه تنفسی خودمم یکم آسم خفیف دارم ولی الان خوبم فقط تو آلودگی ها یکم تنگی نفس میگیرم
من عاشق حیوان خونگیم سگ میخواستم ولی هزینه زیاده ولی گربه هزینش کم تره
هر حیوونی بیاری خرج داره حتی پرنده
گربه تمیز و مستقله و نگهداریش خیلی راحت تر از سگه ...منم آسم دارم ولی گربه برام حساسیتی نداشت ..هر چند اگه حساسیتم داشتم باز نگه میداشتم
حامی طبیعت و حیوانات و قلبهای بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖
شما از چه نژادی دارین من میخوام آروم باشه تو آپارتمان هستم کوچیکه جام
ببین دی اس اچ یا همین گربه های داخل خیابونا گربه های فوق العاده بانمک و قوب هستن مریض نمیشن اما شیطونن..اگه گربه آروم میخای پرشین یا هیمالین بگیر ..البته ریزش مو داره گربه اینو در نظر بگیر
حامی طبیعت و حیوانات و قلبهای بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖