2777
2789
عنوان

گربه

284 بازدید | 27 پست

دلم میخواد یه گربه به سرپرستی قبول کنم ولی میگند آلرژی میاره مخصوصا برای دستگاه تنفسی خودمم یکم آسم خفیف دارم ولی الان خوبم فقط تو آلودگی ها یکم تنگی نفس میگیرم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من عاشق حیوان خونگیم سگ میخواستم ولی هزینه زیاده ولی گربه هزینش کم تره

هر حیوونی بیاری خرج داره حتی پرنده  

گربه تمیز و مستقله و نگهداریش خیلی راحت تر از سگه ...منم آسم دارم ولی گربه برام حساسیتی نداشت ..هر چند  اگه حساسیتم داشتم باز نگه میداشتم 

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
من عاشق حیوان خونگیم سگ میخواستم ولی هزینه زیاده ولی گربه هزینش کم تره

من خیلی احساسیم حوون خونگی هام ک میمردن افسردگی زطاد میگیرفتم 

به هر حال گربه هم ی عمری داره و مرگشو میبینی 

اگه امادگی روحی داری بخد

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
هر حیوونی بیاری خرج داره حتی پرنده   گربه تمیز و مستقله و نگهداریش خیلی راحت تر از سگه ...منم ...

شما از چه نژادی دارین من می‌خوام آروم باشه تو آپارتمان هستم کوچیکه جام 

من خیلی احساسیم حوون خونگی هام ک میمردن افسردگی زطاد میگیرفتم  به هر حال گربه هم ی عمری داره و ...

من خودم پنیک دارم حمله های عصبی و اضطراب و استرس دارم برای همین گربه می‌خوام چون آرامش میگیرم با حیوان خونگی 

شما از چه نژادی دارین من می‌خوام آروم باشه تو آپارتمان هستم کوچیکه جام 

ببین دی اس اچ یا همین گربه های داخل خیابونا گربه های فوق العاده بانمک و قوب هستن مریض نمیشن اما شیطونن..اگه گربه آروم میخای پرشین یا هیمالین بگیر ..البته ریزش مو داره گربه اینو در نظر بگیر

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
ببین دی اس اچ یا همین گربه های داخل خیابونا گربه های فوق العاده بانمک و قوب هستن مریض نمیشن اما شیطو ...

اره شیطونن خودم میخواستم موهاشو نم کوتاه ولی میترسم خرابکاری کنند شوهرم مخالفه برای همین آروم می‌خوام که بهونه نیاره