2777
2789
تازه از ماه دیگه گفته صد تومن میدمت.ولی فک کنم تهدید تو خالی بود

😐چقد درآمد داره؟

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
بابا اوضاع خرابه مگه شما خانم ها طر فدارسیون برابری نیستید خب تو کار کردن هم باید برابر باشیم نامردا ...

خب بزار برعکسش رو به خودتون بگم

مگه شما آقایون ضد حقوق برابر خانما نیستید؟؟

پس همین میشه دیگه 

و برابری رو نمیشه از آخر به اول شروع کرد

هروقت قوانین دیه و ارث و حضانت و حق طلاق و خروج از کشور و انتخاب نوع پوشش و فرصت های اجتماعی و تابو ها و چندهمسری و صیغه و زن کشی و خلاصه تبعیض های جنسی ناجور و دیدگاه های غلط علیه زن ها برداشته شد

چشم با کمال میل به صورت برابر کار می‌کنیم و خرج زندگی رو با هم میدیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابا اوضاع خرابه مگه شما خانم ها طر فدارسیون برابری نیستید خب تو کار کردن هم باید برابر باشیم نامردا ...

والا من ۱۵ ساله ازدواج کردم شاغل هم هستم و تو مخارج خونه مخصوصا خرجای سنگین مثل خرید و تعویض وسایل برقی و فرش و مبلمان و...مشارکت که چه عرض کنم کلا این هزینه ها با منه یادم نمیاد چیزی به اسم خرجی برا خودم بهم داده باشه خوش به سعادت خانمایی مثل خانم شما .

.
در آمد ماهیانه ی خودتون چقدره که ۹ تومن فقط پول تو جیبی خانم میشه؟  

من نصاب کولر تو بورس هم هستم سرویس مدارس هم این فصل بیکاری گرفتم میانگین بالای ۲۰ تومن ثابتش هست ولی تابستونا خدا رو شکر خیلی بهتره

عشق ما خانما خرید کردنه،تو روز خوبی براش بساز تا اونم شب خوبی برات بسازه

کلا عالیه اصلا بدون اونم نمیتونم زندگی کنم لیاقتش بیشتر از ایناس ولی میدونی اوضاع اقتصادی کشور چطوره 

والا من ۱۵ ساله ازدواج کردم شاغل هم هستم و تو مخارج خونه مخصوصا خرجای سنگین مثل خرید و تعویض وسایل ب ...

شما انتظارش رو بالا بردین یه خواهر دارم اونم اصلا کارت حقوقش دست شوهرشه 

دو شغله هستش،روی هم ماهی تقریبا پنج تومن.خونه شخصی و ماشین داریم ولی بیشتر درآمدش می‌ره برای قسط

با دوتا شغل ۵تومن درمیاره😳

چ عجیب چ شغلیه ک ماهی ۲ونیم داره😳😳😳

شاید بتو راستشو نمیگه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
خوب هوای همو دارید کلا هرچی کار میکنی خرج میشه مثلا ماهی ۵۰ تومن در بیاری با ماهی پنج تومن فرقی ندار ...

دقیقا همینه هر چی درمیارم خرج میشه اصلا نمیتونم پس انداز کنم البته نابه سامانی حقوق همسرم هم بی تاثیر نیست دو سه ماهی یه بار بهشون حقوق میدن‌

.
کلا عالیه اصلا بدون اونم نمیتونم زندگی کنم لیاقتش بیشتر از ایناس ولی میدونی اوضاع اقتصادی کشور چطوره ...

پس اگه هنوزاول راهی بدعادتش نکن که همراه تورم خاسته های ایشون هم متورم میشه😀.یه برج که بهش ندی دیگه واویلا

کلا عالیه اصلا بدون اونم نمیتونم زندگی کنم لیاقتش بیشتر از ایناس ولی میدونی اوضاع اقتصادی کشور چطوره ...

اگه همسرتون خوبه پس کار خوبی هم کردید 

یه خانم خوشحال که باشه مردشم خوشحاله انگار شما واسه حال خوب خونتون هزینه کردید