2777
2789
من شوهرم برجی ۹ تومن بم بده دیگ خدارم بنده نیسم استغفرالله🙂🙂

همچنین  

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است!

با دوتا شغل ۵تومن درمیاره😳 چ عجیب چ شغلیه ک ماهی ۲ونیم داره😳😳😳 شاید بتو راستشو نمیگه

نه بابا شغلش واقعا کم درآمده هرچی درمیاره خرج شکم میشه برای پس انداز و روز مبادا نمی‌مونه متاسفانه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا همینه هر چی درمیارم خرج میشه اصلا نمیتونم پس انداز کنم البته نابه سامانی حقوق همسرم هم بی تاثی ...

نمیدونم خدای نکرده یک ماه عقب بمونیم از این تورم چی میشه .ما مردا دوست داریم شما خوشحال باشین ولی نگران آینده هم هستیم 

با دوتا شغل ۵تومن درمیاره😳 چ عجیب چ شغلیه ک ماهی ۲ونیم داره😳😳😳 شاید بتو راستشو نمیگه

از خودش می‌زنه طفلک برای ما میخره.امروز قصد دارم برم براش خرید کنم هیچی نداره بیچاره

کلا عالیه اصلا بدون اونم نمیتونم زندگی کنم لیاقتش بیشتر از ایناس ولی میدونی اوضاع اقتصادی کشور چطوره ...

افرین افرین جای خواهرت ولی همه خانما رو یک تنه عذاب دادی با این جمله😰😰لیاقتش بیشتر از ایناست😅😅همه با هم خدایا ازاین شوهراااااا🤲اخه من اگه خودمو بکشم میگه هنر کردی وظیفه اتو انجام دادی😭😭😭

کاربر قدیمی هستم با یه کاربری  جدید😘😘😘 دستم به بودنت نمیرسد*اما بگذار سربسته بگوییم**طوری دوستت میدارم ***که هر شبانه روز بی انکه ببینمت****بی انکه ببوسمت*****بی انکه لمست کنم*****بودنی ترین بودنی شخص جهانم شده ای*****🌹🌹🌹 شعر بالا به یاد عزیزترین عزیزامن که از دست دادم ❤ممنون میشم برای شادی روحشون یک صلوات بفرستی🌹🌹🌹�
شما انتظارش رو بالا بردین یه خواهر دارم اونم اصلا کارت حقوقش دست شوهرشه  

نه بحث انتظار نیست درآمدش کمتره به علاوه اینکه حقوقشو دو سه ماهی یکبار میدن همه اش میره برا بدهی همه اش هم میگه شرمنده ام اما شرمندگیش هیچ وقت مانع غبطه خوردن من به زندگی خانمای خانه دار که شوهرشون کلی هم خرجشون میکنه نمیشه.

دیگه هر کی یه شانسی داره.

.
پس اگه هنوزاول راهی بدعادتش نکن که همراه تورم خاسته های ایشون هم متورم میشه😀.یه برج که بهش ندی دیگه ...

نه مهربونه اینجوری نیست ولی کلا با یه شوخی میبنی جیبم رو خالی کرده تموم 

از خودش می‌زنه طفلک برای ما میخره.امروز قصد دارم برم براش خرید کنم هیچی نداره بیچاره

شوهر منم برا خودش عید ب عید خرید میکنه برا  ما هرفصل گاهیم بیشتر کلا مردا خیلی طفلکین

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

ببین زندگی واقعا اونجوری نیست که آدم توشه 

یهو یه اتفاقی میوفته یه جریانی رو میفهمی دیگه مسائل مالی واست بی اهمیت ترین چیز ممکن میشه 

پول خیلی چیزا هست ولی همه چیز نیست 

بنظرم اگه زنت خوبه ازش راضی خیلی خیلی کمه هر چی به پاش بریزی کمه 

اون خانوماییم که میگن اصلا به ما پول نمیدن هیچ شکایتی نمیتونن بکن چون خودشون انتخاب کردن 

خانوم شمام به عنوان یه آدم دست و دلباز انتخابت کرده حقشه برا خودش خرج کنه 

من راضیم ماهی ۵۰میلیون به خانومم بدم ولی مثلا چیزی که تو تاپیکم گفتم نبود 

الحمدلله تنها نیسم

آهان یعنی شما هم همینطور؟

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است!

ببین زندگی واقعا اونجوری نیست که آدم توشه  یهو یه اتفاقی میوفته یه جریانی رو میفهمی دیگه مسائل ...

بنظرتون اگه خانومی شاغل باشه و درآمد داشته باشه بهتر که از همسرش پول بگیره یا نه؟

استارتر لطفا شمام نظرتونو بگید