2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم خدای نکرده یک ماه عقب بمونیم از این تورم چی میشه .ما مردا دوست داریم شما خوشحال باشین ولی نگ ...

همسرتون پول جمع کنه یا خرج کن؟اگر فقط خرج کن باشه متضرر میشید چون با تورم توقعاتش بیشتر میشه شما کم میاری اگر جمع کن باشه ولخرج نباشه به اندازه خرج کنه در صورت مشکل با شما همدلی کنه توقعاتشو کم کنه یا حتی پس اندازشو کمکتون کنه هرچقدر بدی بهش کمه. اول ادمتو بشناس بعد خرجش کن. امتحانش کن و شرطیش نکن مبلغش ثابت نباشه گاهی به شکل کادو باشه حتی.

خوبه نصف حقوقتو تقریبا میدی خانومت شوهر من همیشه فکر پول پیش خونه ست که میخواد آخر سال اضافه کنه واس ...

خب بنده خدا نداره خودت که میگی حل میشه کمکش کن نگران نباش

افرین افرین جای خواهرت ولی همه خانما رو یک تنه عذاب دادی با این جمله😰😰لیاقتش بیشتر از ایناست😅😅هم ...

دقیقا من باید شات بگیرم اینو روزی 

سه چهار بار بزنم تو سرش😐

زندگی میکنم با قانون خودم
همسرتون پول جمع کنه یا خرج کن؟اگر فقط خرج کن باشه متضرر میشید چون با تورم توقعاتش بیشتر میشه شما کم ...

کلا خصوصیات خوبش فراونه ولی  یخورده رویایی هست که با صحبت کردن زندگی چند ساله داره بهتر میشه تو بطن مشکلات امروز نیست چون از قدیم عادت کردن که وظیفه پدر بوده الانم شوهر ولی بی غرض  هست منم دلم نمیخاد دلشو بشکنم سعی میکنم یادش بدم

خب این بستگی به درامدتون داره نامزد من گاهی 20تومن گاهی 30 یا اگه یه ماهی درامدش بیشتر باش بیشتر میز ...

البته شرایط نامزدی با متاهلی ۸ ساله فرق داره امیدوار همینطور ادامه بده تو آینده

خب بنده خدا نداره خودت که میگی حل میشه کمکش کن نگران نباش

نه میدونم چیز اضافی نمیخرم واقعأ  

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است!

نه میدونم چیز اضافی نمیخرم واقعأ  

ببخشید یه سوال دارم شما آقایون مگه سر کار نیستید کی وقت میکنید جواب بدید

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است!

ببخشید یه سوال دارم شما آقایون مگه سر کار نیستید کی وقت میکنید جواب بدید

خطاب به آقای یاس گفتم

افرین افرین جای خواهرت ولی همه خانما رو یک تنه عذاب دادی با این جمله😰😰لیاقتش بیشتر از ایناست😅😅هم ...

از ما گذشت ولی آمین واسه مجردها